Στην καρδιά της Ρώμης, κοντά στη Φοντάνα ντι Τρέβι και το Πάνθεον, ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο της JO&JOE σε ένα πρώην μοναστήρι του 16ου αιώνα.

Ένα μέρος όπου το ταξίδι δεν αφορά μόνο τον προορισμό, αλλά και την εμπειρία, το JO&JOE συνδυάζει τη διασκεδαστική ενέργεια ενός ξενώνα με την άνεση ενός ξενοδοχείου. Κάθε JO&JOE είναι διαφορετικό και εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της περιοχής, αλλά πάντα θα βρείτε την ίδια άνετη διαμονή και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Από διασκεδαστικούς κοινόχρηστους μοναστήρι μέχρι ντιζάιν δωμάτια, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο κατάλυμα για εσάς.

Στη Ρώμη, η JO&JOE έχει κάνει τα πάντα με τους απίστευτους χώρους της όπου έχουν διατηρηθεί οι αυθεντικές οροφές του παλιού μοναστηριού και την εξωτερική αυλή με το υπέροχο σιντριβάνι.

Η διαμόρφωση των δωματίων ενσωματώνει αρχαία στοιχεία –όπως ξύλινες οροφές ή νωπογραφίες– με γραμμικές σύγχρονες λύσεις, όπου οι πινελιές χρωμάτων και έργων street-art από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες παίζουν εξέχοντα ρόλο.

Το JO&JOE Roma προσφέρει 49 δωμάτια, συνολικά 210 κλινών, για όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς. Επιλέξτε ανάμεσα σε ιδιωτικά δωμάτια για δύο με ιδιωτικό μπάνιο, δωμάτια τύπου κοιτώνα για τέσσερα έως οκτώ άτομα που προσφέρουν σχετική οικειότητα ή τα δωμάτια εκτός κανονικού, για δύο έως τέσσερα άτομα και εξοπλισμένα με ιδιωτική βεράντα, με φωτεινά χρώματα και καινοτόμα λύσεις επίπλων.