Η Accor συνεργάστηκε με τον όμιλο Minimax για να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Mercure στο Κοσσυφοπέδιο.

Το Mercure Prishtina City, που θα ανοίξει φέτος, αποτελεί ορόσημο για την εγχώρια ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Το κατάλυμα διαθέτει 75 μοντέρνα δωμάτια, εστιατόριο, λόμπι μπαρ, ευρύχωρο σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το κέντρο ευεξίας.

Το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης επένδυσης του Ομίλου Minimax, που περιλαμβάνει το εμπορικό κέντρο Minimax και μια σύγχρονη οικιστική περιοχή με την ονομασία Minimax City. Αυτό το ολοκληρωμένο συγκρότημα προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με καταστήματα, εστιατόρια και εγκαταστάσεις κατοικίας κοντά στο ξενοδοχείο.

Η Πρίστινα, η πρωτεύουσα, είναι ένα ζωτικό κέντρο για επιχειρηματίες, διπλωμάτες και τουρίστες. Το Mercure Prishtina City βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία σε μια περιοχή που υπάρχουν κυρίως πρεσβείες και κοντά στο νέο επιχειρηματικό κέντρο της πόλης. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πρίστινα απέχει μόλις 20 λεπτά οδικώς από το ξενοδοχείο.

Η συνεργασία μεταξύ της Accor και του Ομίλου Minimax στοχεύει να καταστήσει το Mercure Prishtina έναν προορισμό επιλογής για επαγγελματίες ταξιδιώτες και τουρίστες που επισκέπτονται το Κοσσυφοπέδιο.

Χάρη στην τεχνογνωσία της Accor και την εμπειρία του Ομίλου Minimax στην εγχώρια αγορά, αυτή η συνεργασία αναμένεται να ενισχύσει τη θέση και των δύο μερών στην περιοχή και να εμπλουτίσει την ξενοδοχειακή σκηνή της Πρίστινα.