Το πρώτο ξενοδοχείο Mövenpick στις χώρες της Βαλτικής άνοιξε τις πόρτες του, εισάγοντας ένα νέο επίπεδο ελβετικής φιλοξενίας στην αγορά της Εσθονίας.

Παλαιότερα γνωστό ως L’Embitu Hotel το ξενοδοχείο ήταν γνωστό για τον κομψό σχεδιασμό και την εξαιρετική τοποθεσία του. Νωρίτερα φέτος, η Accor ανακοίνωσε το λανσάρισμα της μάρκας Mövenpick στην Εσθονία, όπου, ως Mövenpick Hotel Tallinn, θα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες, μοναδικές πινελιές στην εμπειρία των επισκεπτών και ευκαιρίες να απολαύσουν τις απολαύσεις της ζωής.

Η μάρκα αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω στην περιοχή, προσθέτοντας στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της.

Το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η Duco Hotels, η οποία ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία του L’Embitu Hotel Tallinn και του L’Ermitage Hotel Tallinn, εκτός από τη διαχείριση του ibis Tallinn Center από το 2019.

Το κατάλυμα προσφέρει 125 μοντέρνα, όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια με μεγάλα άνετα κρεβάτια, ενώ ορισμένα δωμάτια προσφέρουν βεράντα ή ιδιωτική σάουνα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις σπα, όπως μια πισίνα μήκους 12 μέτρων με υδρομασάζ, μια ιαπωνική πισίνα, μια πισίνα κρύου νερού, μια σάουνα ατμού και μια φινλανδική σάουνα.