Το άνοιγμα του πρώτου Mövenpick στη Γεωργία, στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, το 2028, σχεδιάζει ο κορυφαίος όμιλος φιλοξενίας παγκοσμίως Accor.

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την κορυφαία γεωργιανή εταιρεία ανάπτυξης Archi.

Το Mövenpick Kobuleti θα προσφέρει την καλύτερη ελβετική φιλοξενία, γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, ελκυστικές οικογενειακές προσφορές και παιδικές εγκαταστάσεις, χάρη στο πρόγραμμα της επωνυμίας Mövenpick Family καθώς και πρόσθετα προνόμια και πρόσβαση στο παγκόσμιο πρόγραμμα πίστης ALL – Accor Live Limitless.

Το Mövenpick Kobuleti θα διαθέτει 120 δωμάτια διαφόρων κατηγοριών, από standard δίκλινα έως πολυτελείς σουίτες.

Οι εγκαταστάσεις του καταλύματος θα περιλαμβάνουν εστιατόριο με κουζίνα υψηλής ποιότητας, κοκτέιλ μπαρ και σούσι μπαρ.

Το νέο Mövenpick Kobuleti θα διαθέτει επίσης σύγχρονο γυμναστήριο, δύο πισίνες και κέντρο ευεξίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την κορυφαία ελβετική μας επωνυμία Mövenpick στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας στη Γεωργία. Το Kobuleti θεωρείται δικαίως ένα από τα καλύτερα θέρετρα για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές. Η τουριστική αγορά στη Γεωργία είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες και η Accor στοχεύει να λάβει ηγετική θέση σε αυτήν. Είμαστε ευγνώμονες στους εταίρους μας για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε το νέο έργο», δήλωσε ο κ. Alexis Delaroff, COO της Accor New East Europe.