Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Radisson Hotel άνοιξε στη Γαλλία. Πρόκειται για το Radisson Hotel Nice Airport (πρώην Park Inn) που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Το Radisson Hotel Nice Airport ενώνεται με το Radisson Blu Hotel στην Νίκαια ως το δεύτερο ξενοδοχείο του Radisson Hotel Group, στην πόλη.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Arénas και απέναντι από το μελλοντικό συνεδριακό κέντρο της πόλης.

Διαθέτει 151 δωμάτια με στοιχεία σκανδιναβικού ντιζάιν, εστιατόριο με εξωτερική τραπεζαρία και υπαίθριο μπαρ δίπλα στην πισίνα που μπορεί να κρατηθεί για ιδιωτικές εκδηλώσεις έως και 50 ατόμων.

Επιπλέον, διαθέτει περισσότερο από 390 τ.μ. χώρου συσκέψεων σε έξι αίθουσες, καθεμία από τις οποίες έχει εξοπλισμό AV για την υποστήριξη υβριδικών συσκέψεων.

Το σύστημα θέρμανσης και ψύξης τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το ξενοδοχείο δήλωσε ότι αναμένει να βραβευτεί με το οικολογικό σήμα Green Key International.

«Το Radisson Hotel Nice Airport έχει υποβληθεί σε σημαντικές ανακαινίσεις για να δημιουργήσει το ιδανικό μέρος διαμονής, είτε ως μέρος ενός συνεχούς ταξιδιού είτε ως βάση για να εξερευνήσετε τη Νίκαια και τη γύρω Ριβιέρα», δήλωσε ο Tom Flanagan Karttunen, αντιπρόεδρος της περιοχής, Βόρεια και Δυτική Ευρώπη στον Radisson Hotel Group.