Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία με την Exacorp One SL για την πρώτη ιδιοκτησία της Thompson Hotels στην Ισπανία, στην Μαδρίτη.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Thompson Madrid που θα ανοίξει στα μέσα του 2022, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyatt, καθώς η μάρκα γιορτάζει τη στοχαστική ανάπτυξη της στην Ευρώπη με το ντεμπούτο της στην Ισπανία.

Ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής, το Thompson Madrid θα βρίσκεται στο κέντρο του νέου Golden Mile της Μαδρίτης και λίγα βήματα μακριά από τα πιο δημοφιλή εικονίδια της πόλης, την Puerta del Sol και την εκλεκτή οδό Gran Vía.

Τα Thompson Hotels είναι γνωστά για τον συνδυασμό του επιμελημένου σχεδιασμού και της γαστρονομικής κομψότητας με τη σωστή ποσότητα αιχμής.

Με τη μόδα, την τέχνη και την ψυχαγωγία στο επίκεντρο της εμπειρίας των Thompson Hotels, η μάρκα προσελκύει γευσιγνώστες από διεθνείς επισκέπτες σε αναδυόμενους δημιουργικούς στη γειτονιά.

Στο Thompson Madrid, οι επισκέπτες θα βιώσουν στοιχεία της κουλτούρας της Μαδρίτης μέσα από το εντυπωσιακό ντιζάιν και τους χώρους του ξενοδοχείου που έχουν εμπνευστεί από την ψυχή της πόλης και την αρχιτεκτονική της.

Ένας ζωντανός συνδυασμός παγκόσμιας πολυπλοκότητας και πολιτιστικής τεχνογνωσίας, η προνομιακή τοποθεσία θα ενσαρκώσει την υπόσχεση της μάρκας Thompson Hotels να παρέχει μια δυναμική βάση για τους επισκέπτες που γνωρίζουν τον πολιτισμό να συνδέονται μεταξύ τους και ό,τι τους εμπνέει.

«Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την Exacorp One SL για να καλωσορίσουμε το εμπορικό σήμα Thompson Hotels στην Ισπανία, μια περιζήτητη αγορά των σημερινών ταξιδιωτών αναψυχής, , δήλωσε ο Peter Norman, ανώτερος αντιπρόεδρος ανάπτυξης EAME & SWA στη Hyatt.

Το Thompson Madrid θα γίνει μια αξιοσημείωτη ιδιοκτησία στην καρδιά της πόλης, όπου γιορτάζεται ο πολιτισμός και όλοι όσοι περνούν από τις πόρτες νιώθουν περισσότερο κάτοικος παρά φιλοξενούμενος.

Αυτά τα σχέδια για την Thompson Madrid έρχονται σε μια περίοδο σημαντικής ανάπτυξης για τη μάρκα Thompson Hotels, που τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τη ζήτηση ταξιδιών αναψυχής, προσφέροντας μια πολυτελή, υποβλητική συλλογή από boutique ξενοδοχεία, συνώνυμα με εξαιρετικά ξεχωριστές υπηρεσίες και εμπειρίες που καλύπτουν την υψηλή ποιότητα ταξιδιώτης.»

Τα 175 δωμάτια του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων 23 εξαιρετικών σουιτών, έχουν σχεδιαστεί και διακοσμηθεί προσεκτικά για να κάνουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια νέα αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας. Τα δωμάτια θα διαθέτουν μπαλκόνια και βεράντες με θέα στην πόλη και τέχνη και στυλ.
Το Thompson Madrid θα προσφέρει μια πραγματικά μοναδική διαμονή με την επιπλέον προσφορά ενός διώροφου ρετιρέ με πανοραμική θέα.

Το Thompson Madrid θα σηματοδοτήσει το τρίτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στην πόλη, ενώνοντας το Hyatt Centric Gran Via Madrid και το Hyatt Regency Hesperia Madrid.