Το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού – Άμπου Ντάμπι (DCT) ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Hotelbeds, παγκόσμιους ηγέτες στον χώρο της TravelTech, για να ενθαρρύνει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να προωθήσουν το Άμπου Ντάμπι σε βασικές και αναδυόμενες αγορές ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Η στρατηγική συνεργασία θα ενισχύσει την ευαισθητοποίηση του Άμπου Ντάμπι μεταξύ του δικτύου ταξιδιωτικών πρακτόρων και συνεργατών της Hotelbeds. Η συνεργασία ανοίγει επίσης ευκαιρίες για τις δύο οντότητες να συνεργαστούν σε roadshows και συναντήσεις με ταξιδιωτικούς εταίρους, καθώς και να συνεργαστούν σε πρωτοβουλίες για την προώθηση αξιοθέατων και εκδηλώσεων στο Άμπου Ντάμπι.

Επιπλέον, η συνεργασία θα προωθήσει τις πρωτοβουλίες ESG του Άμπου Ντάμπι μέσω των υφιστάμενων έργων της Hotelbeds, όπως το «Πρόγραμμα Πράσινων Ξενοδοχείου» .

Σχεδιασμένο για να αναγνωρίζει και να προωθεί επίσημα πιστοποιημένες ιδιοκτησίες ως βιώσιμα καταλύματα, το Πρόγραμμα Πράσινων ξενοδοχείων της Hotelbeds αποτελεί μέρος μιας δέσμευσης για την προσφορά λύσεων σε προορισμούς που θα συμμετάσχουν στην πορεία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας προς τη βιωσιμότητα.

Η 12μηνη συνεργασία, η οποία ανακοινώθηκε στο World Travel Market (WTM) 2022 στο Λονδίνο, θα συμβάλει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση του Άμπου Ντάμπι ως προορισμού που είναι μοναδικός στην ποικιλία των στοχαστικών και εμπλουτιστικών εμπειριών που προσφέρει, μεταξύ των καταναλωτών και των εμπορικών εταίρων. .

Ο Saleh Mohamed Saleh Al Geziry, Γενικός Διευθυντής Τουρισμού στο DCT, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εκτεταμένη συνεργασία με τη Hotelbeds, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την ελκυστική προσφορά του Άμπου Ντάμπι. Η Hotelbeds είναι ένας βασικός παγκόσμιος συνεργάτης για την DCT Abu Dhabi και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά μαζί τους τον επόμενο χρόνο για να παρουσιάσουμε το Άμπου Ντάμπι και να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες να βρουν τον δικό τους ρυθμό και να εξερευνήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει».

Ο Joseph Sheller, Επικεφαλής του Global Destination Marketing της Hotelbeds, δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με το Άμπου Ντάμπι μας ανοίγει πολλές πόρτες στην αγορά των ΗΑΕ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προωθήσουμε τη σχέση μας με την DCT Abu Dhabi σε βασικές πρωτοβουλίες για να παρέχουμε μια ελκυστική πρόταση στους καταναλωτές και τους εμπορικούς εταίρους, μαζί με την ένωση δυνάμεων για να συμβάλουμε σε μια πιο βιώσιμη ταξιδιωτική βιομηχανία».