Tις καλύτερες πολιτείες της Αμερικής για οδικά καλοκαιρινά ταξίδια για φέτος αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνά του ο ιστότοπος WalletHub.

Με σχεδόν το 80% των ενηλίκων των Η.Π.Α. να λένε ότι θα κάνουν κάποιο οδικό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι, ο ιστότοπος προσωπικών οικονομικών δημοσίευσε αυτόν τον μήνα την έκθεσή του για τις Καλύτερες Πολιτείες του 2022 για καλοκαιρινά οδικά ταξίδια, μαζί με συνοδευτικά βίντεο και σχόλια ειδικών.

Για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν ένα διασκεδαστικό και φιλικό προς το πορτοφόλι οδικό ταξίδι, το WalletHub συνέκρινε τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ με βάση 32 βασικές μετρήσεις.

Το σύνολο δεδομένων κυμαίνεται από τον αριθμό των αξιοθέατων έως τις συνθήκες του δρόμου έως το κόστος. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης ήταν στην κορυφή της λίστας της σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια.

«Με τις τιμές των ξενοδοχείων να επιστρέφουν στα προ της πανδημίας επίπεδα (και υψηλότερα) καθώς η ζήτηση για ταξίδια αυξάνεται, αξίζει κανείς να προγραμματίσει εκ των προτέρων και να εξερευνήσει τις επιλογές διαμονής πριν από το ταξίδι και όχι μόνο τη διαμονή στην πτέρυγα ενώ βρίσκεται στο δρόμο.

Επίσης, εάν κάποιος είναι ευέλικτος, τότε τα ταξίδια σε ώρες εκτός αιχμής – καθημερινές, όχι κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών αιχμής, κ.λπ. – μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πολύ καλές τιμές για διαμονή και καλύτερες εμπειρίες σε εστιατόρια και προορισμούς που κατά τα άλλα είναι γεμάτοι», είπε ο MakarandMody, ένας από τους ειδικούς της μελέτης.

Oι καλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ για οδικά καλοκαιρινά ταξίδια:

  1. Nέα Υόρκη.
  2. Μινεσότα.
  3. Τέξας.
  4. Λουιζιάνα.
  5. Μέιν.