Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου συμμετέχει στον 40ο και επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (11-12/11/2023), ως Θεσμικός Συνεργάτης (#iAMAuthentic)!

Ταυτόχρονα, συμμετέχει με δικό του σταντ – αρ. 53, επίσης στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ΟΠΑΠ Marathon Expo, 8-11/11/23.

Μαζί του, δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου όπως: Radisson Blu Larnaka International Marathon, Leptos Cyprus International 4-day Challenge, ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, Run for Autism Half Marathon, Logicom Cyprus Marathon, 365 SGC Run Walk και Drο.Me.A. Racing Club!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου κληρώνουν πλούσια δώρα (διαμονή, συμμετοχές στους αγώνες κ.ά).
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κλήρωση, δηλώνουν συμμετοχή στην είσοδο της έκθεσης από τις 8 έως και τις 10/11/23.

Οι δωροθέτες είναι: Radisson Blu Larnaka International Marathon, Leptos Cyprus International 4-day Challenge, ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, Run for Autism Half Marathon καιDrο.Me.A. Racing Club!
Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού στο: www.marathonexpo.gr

Όλοι οι δρομείς του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των μικρότερων δρομικών αποστάσεων της διοργάνωσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό, μέσω του σταντ, e-newsletter, του ειδικού φυλλαδίου κ.ά που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό εγγραφής τους.

Εσείς ακόμη να τρέξετε στην Κύπρο; Περισσότερα για την Κύπρο ως δρομικό προορισμό στο www.visitcyprus.com και το MARATHON FLYER WEB (visitcyprus.com)

#visitcyprus #RunInCyprus

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου δίνει το «παρών» στην έκθεση Philoxenia, Θεσσαλονίκη, 10-12/11/2023

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου ακόμη μια φορά συμμετέχει στην 38η έκθεση Philoxenia 2023 (περίπτερο 15, σταντ C2), στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην συμπρωτεύουσα.

Στο φιλόξενο μας σταντ, οι επισκέπτες θα λάβουν ενημερωτικό υλικό δωρεάν για τα όσα απλόχερα προσφέρει η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός.
#visitcyprus