Η 4η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας, Aegina Fistiki Fest 2012 είναι γεγονός και θα αποτελέσει και φέτος κορυφαίο εμπορικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό γεγονός του Σαρωνικού!

Από τις 20 έως τις 23 Σεπτέμβρη το Aegina Fistiki Fest ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Το νησί προωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια το τοπικό του προϊόν σε μια μεγάλη, διασκεδαστική γιορτή που καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.

“Το Aegina Fistiki Fest ήταν το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που πίστεψαν ότι η φιστικιά, ο καρπός της και οι καλλιεργητές της μπορούν και πρέπει να αποκτήσουν την αναγνώριση που τους αρμόζει για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Αίγινας”, επισημαίνει η πρόεδρος του 4ου Aegina Fistiki Fest, Φλώρα Αλυφαντή.

Η γιορτή του Φιστικιού 2012 θα φιλοξενήσει εμπορική έκθεση, που αποτελεί την πηγή αφετηρίας του φεστιβάλ, θα προβάλλει καλλιτέχνες με εκθέσεις και εργαστήρια, καθώς και γαστρονομικές προτάσεις με βάση το φιστίκι. Από το φεστιβάλ δε θα λείπουν φυσικά η μουσική, ο χορός και το θέατρο, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και του Γιάννη Κούτρα και το πάρτυ λήξης με μουσική 70’s και 80’s, με τον DJ Nicola Lavaca.

Το Aegina Fistiki Fest έχει καθιερωθεί ως θεσμός και διοργανώνεται από το Δήμο της Αίγινας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Σαρωνικού.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ