Η Jet2.com και η Jet2holidays παρουσίασαν το μεγαλύτερο χειμερινό πρόγραμμα σε προορισμούς με ήλιο στην ιστορία τους, με πτήσεις και πακέτα προς πώληση για το χειμώνα 2025-26 και από τις 12 βάσεις τους στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεκατέσσερις προορισμοί είναι προς πώληση, αντιπροσωπεύοντας περισσότερες από 4,2 εκατομμύρια θέσεις και αύξηση της χωρητικότητας κατά περισσότερο από 5% σε σύγκριση με τον χειμώνα 2024-25.

Εκτός από το Μπόρνμουθ, οι πτήσεις και οι διακοπές είναι διαθέσιμες από τα αεροδρόμια Μπέλφαστ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Ήστ Μίντλαντς, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Λίβερπουλ Τζον Λένον, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάνστεντ.

Το Μαρόκο είναι ο νεότερος προορισμός της Jet2.com και της Jet2holidays, με πτήσεις και διακοπές που ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2024.

Για το χειμώνα 2025-26 προστέθηκε ένα νέο δρομολόγιο από το Νιούκαστλ προς το Μαρακές και έχουν τεθεί σε πώληση πρόσθετα δρομολόγια προς το Αγκαντίρ από τα αεροδρόμια του Μπρίστολ, της Γλασκώβης και του Λιντς Μπράντφορντ.

Εκτός από το νέο δρομολόγιο στο Μαρακές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα νέο χειμερινό δρομολόγιο από το Μπέλφαστ προς την Πάλμα.

Άλλοι δημοφιλείς προορισμοί που θα τεθούν προς πώληση είναι τα Κανάρια Νησιά, η ηπειρωτική Ισπανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Μάλτα και η Κύπρος. Συνολικά, οι εταιρείες θα εκτελέσουν σχεδόν 150 χειμερινά δρομολόγια με ήλιο για το χειμώνα 2025-26.

Η Jet2.com και η Jet2holidays είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία και ο πρώτος μεγάλος ταξιδιωτικός πράκτορας που θέτουν προς πώληση τις αναχωρήσεις του χειμώνα 2025-26.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: «Η Jet2.com και η Jet2holidays θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη: “Ξεκινώντας το χειμερινό μας πρόγραμμα για ηλιόλουστους προορισμούς το 2025-26, δίνουμε στους παραθεριστές την ευκαιρία να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων και να κλειδώσουν την απόδρασή τους, ενώ παράλληλα κατανέμουμε το κόστος.

Με περισσότερους ανθρώπους από ποτέ να θέλουν να ανταλλάξουν το κρύο και τη βροχή του Ηνωμένου Βασιλείου το χειμώνα με λίγη ηλιοφάνεια, αναμένουμε ότι αυτό το νέο πρόγραμμα θα πουλήσει γρήγορα στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες”.