Θετικά είναι τα Επιμελητήρια στην αύξηση των μισθών των εργαζομένων, με την προϋπόθεση να μην αυξηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές, τόνισε ο Προέδρος του ΠΕΣΠ και Προέδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπή μιλώντας στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του στα εγκαίνια του Φεστιβάλ ο Προέδρος του επιμελητήριου Αρκαδίας μετέφερε το πνεύμα της αγοράς και τον προβληματισμό του επιχειρηματία στα ανωτέρα κέντρα λήψης αποφάσεων, ενώ αναφέρθηκε και στην κοινή πλεύση που πρέπει να έχουν κυβέρνηση, επιμελητήρια και παραγωγοί, για τη δημιουργία αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια με σωστές και γερές βάσεις.

Επισημαίνεται ότι παρουσία, Υπουργών ,Βουλευτών ,Προέδρων και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης της Επιμελητηριακής Κοινότητας και πλήθους κόσμου διοργανώθηκε από την Παρασκευή 14 Ιουλίου έως την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 , στο λιμάνι του Γυθειου το 1ο Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων με τίτλο «Η Λακωνία σε Πρώτο Πρόσωπο», που διεξήχθη από το Επιμελητήριο Λακωνίας την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ο Προέδρος του ΠΕΣΠ και Προέδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας, κ .Γιάννης Τρουπής συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους κ. Παρασκευά Κατσικερό και κ. Γιάννης Τερζή και με τον Προέδρο του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητήριου Αρκαδίας και μέλος του ΔΣ κ. Δημήτρη Τσετσώνη, παρακολουθήσαν και συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις δράσεις του 1ου Φεστιβάλ καθώς και στις εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων.

Σημειώνεται τέλος, ότι στο Γυθειο της Λακωνίας ολοκληρωθήκαν οι εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων με την ευκαιρία του πρώτου Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων.