Η Wyndham Hotels & Resorts υπέγραψε συμφωνία για την κυκλοφορία του πρώτου Wyndham Alltra στην περιοχή στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με τον πρωτοπόρο βιετναμέζικο κατασκευαστή ιδιωτικών γιοτ, Alliga Eternity Company Limited (“Alliga”).

Με την ονομασία Wyndham Alltra Cat Ba, το θέρετρο superyacht 300 καμπινών θα είναι το πρώτο έργο υπό την περίφημη συνεργασία της Wyndham και της Alliga, με το αναμενόμενο άνοιγμα τον Ιούνιο του 2026.

Επιπλέον, το superyacht θα διαθέτει 8 καταστήματα F&B, μια σειρά από αίθουσες συσκέψεων, πισίνα και γυμναστήριο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πλήρη εμπειρία θερέτρου επί του σκάφους.

Η Wyndham θα συνεχίσει να εξερευνά πιθανά ακίνητα για να υπογράψει με την Alliga. Ήδη στα σκαριά, η Alliga σχεδιάζει επίσης να κατασκευάσει ένα δεύτερο θέρετρο superyacht στη Nha Trang, την κεντρική παράκτια πόλη του Βιετνάμ, τονίζοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη της στη Wyndham.

Προερχόμενη από την υπόσχεση της επωνυμίας για «Ταξίδια για όλους» (All-Inclusive Travel for All), η Wyndham Alltra είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για εμπειρίες all-inclusive θερέτρου και θα προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες, ανέσεις και δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το Vietnam Express International, τα συνολικά έσοδα του Βιετνάμ από τον τουρισμό ήταν 16,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Έχοντας δεχτεί 3,6 εκατομμύρια ξένους τουρίστες από τότε που άνοιξε ξανά τα σύνορά του στις 15 Μαρτίου 2022, ο εισερχόμενος τουρισμός του Βιετνάμ βρίσκεται σταδιακά σε ανοδική πορεία και σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου των 8 εκατομμυρίων επισκεπτών το 2023.