Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός BUSINESS MENTALITY με τη συμμετοχή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Halkidiki διοργανώνει το 4ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Το Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο του οργανισμού BUSINESS MENTALITY πραγματοποιείται φέτος με τίτλο «Βάλε το πήχη ψηλά» με στόχο να κρατήσει ζωντανό το κίνητρο του επιχειρείν. «Σκέψου πώς θα ήθελες να λειτουργήσει ο κόσμος, και μετά βρες τι μπορείς να κάνεις εσύ –και μόνο εσύ- για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ζωή εξάλλου σημαίνει να μπορείς να υλοποιείς αυτή τη συνεισφορά σου.

Όταν αποφασίσεις ποιος είναι ο αληθινός προορισμός σου, φρόντισε μία φορά τη μέρα να θυμίζεις στον εαυτό σου τι κυνηγάς, για να μην χάνεις τον στόχο σου. Μείνε πιστός στο όραμα σου» τονίζουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές. Το Επιχειρηματικό Συνέδριο του BUSINESS MENTALITY απευθύνεται σε ήδη δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες και σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να ξεκινήσουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.

Πηγή: myportal.gr