Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ξεφύγουν από τα χρέη που τους ταλανίζουν. Ακόμα και να αφήσουν στην άκρη την αγαπημένη τους συνήθεια, τα ταξίδια. Αυτό αποκαλύπτει νέα έρευνα της Upgraded Points.

Τα προσωπικά χρέη του μέσου Αμερικανού ξεπερνούν αυτήν τη στιγμή τα 21.800 δολάρια, ενώ το εθνικό ποσό για το χρέος πιστωτικών καρτών είναι 1 τρις. δολάρια.

H Upgraded Points ρώτησε 1.000 Αμερικανούς, για το τι ήταν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν για να εξαλείψουν αυτό το χρέος.

Οι απαντήσεις κυμαίνονταν από το χαμηλό ποσοστό 12% που είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το κατοικίδιό τους για ένα χρόνο, μέχρι το υψηλότερο ποσοστό 56% να εγκαταλείψουν το σεξ για το αντίστοιχο διάστημα.

Η συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών (70%) ήταν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τα ταξίδια για δύο χρόνια, εάν αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσαν να μην χρεωθούν.

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι το 36% των Αμερικανών είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το ρεπό τους στην εργασία τους για δύο χρόνια προκειμένου να ξεφύγουν από το χρέος.

Με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι τα ταξίδια θα γίνουν ακριβότερα μόνο το 2024, ο χρόνος θα δείξει εάν η προθυμία να εγκαταλείψουμε τα ταξίδια για να ελάφρυνση του προσωπικού χρέους θα γίνει πραγματικότητα.