Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Hyatt Regency Chantilly, το ένατο ξενοδοχείο της Hyatt στη Γαλλία.

Ανάμεσα σε ένα αυθεντικό οικισμό του 18ου αιώνα, η ιδιοκτησία 211 δωματίων βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Νονέτ στην ιστορική πόλη Σαντιγί.

Απέχει μόλις 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Charles De Gaulle και 45 λεπτά από το κέντρο του Παρισιού. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματίες ταξιδιώτες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

To νέο ξενοδοχείο αποτελείται από οκτώ κτίρια ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα και χρησιμεύει ως χώρος για τη διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων, όπως γάμους, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, και συνέδρια.

Η Σαντιγί φιλοξενεί πολλά ιστορικά αξιοθέατα όπως το Domaine de Chantilly, το οποίο διαθέτει το Chateau de Chantilly, το Musée Condé και τους θησαυρούς του πρίγκιπα του 19ου αιώνα, τον Henri d’Orléans, τον Δούκα του Aumale.

Επίσης κοντά βρίσκονται τα διάσημα μαθήματα ιπποδρομιών Chantilly για όσους έχουν πάθος για ιππικό αθλητισμό. Οι λάτρεις του γκολφ θα εκτιμήσουν τα πολυάριθμα γήπεδα γκολφ στην περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τους ιστορικούς και φυσικούς θησαυρούς της περιοχής με ποδήλατο ή άλογο, απολαμβάνοντας το όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον.