Tο 94% των θέρετρων στις Μαλδίβες θα ανοίξουν έως τον Οκτώβριο, τότε που πολλοί παραθεριστές δραπετεύουν σε θερμότερα κλίματα.

H Maldives Marketing and PR Corporation (MMPRC) ανακοίνωσε ότι 146 από τα 156 θέρετρα που λειτουργούν θα ανοίξουν ξανά στους επισκέπτες έως τα τέλη Οκτωβρίου 2020, μετά από μέτρα υγείας και ασφάλειας που καθορίστηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού.

Έχουν ήδη ανοίξει 43 θέρετρα στις Μαλδίβες, συμπεριλαμβανομένων των Kudafushi Resort & Spa, Lily Beach Maldives, LUX North Male Atoll, OBLU by Atmosphere, Soneva Fushi, Angsana Resort & Spa, VARU by Atmosphere, Jumeirah Vittaveli, Velaa Private Island και των δύο ακίνητα που ανήκουν στην Four Seasons.

Τον Αύγουστο, άλλα 28 θέρετρα θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό, μεταξύ των οποίων Joali Maldives, τέσσερα ακίνητα Coco Collection και το χαρτοφυλάκιο θέρετρων της Centara στο Maldivian, καθώς και το πρόσφατα λανσαρισμένο Emerald Maldives Resort & Spa, τα οποία άνοιξαν ξανά την 1η Αυγούστου .

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, 29 θέρετρα θα καλωσορίσουν με ασφάλεια τους τουρίστες, όπως το Hideaway Beach Resort & Spa, τέσσερα από τα Aitken Spence Hotels.

Άλλα 46 θέρετρα θα ανοίξουν τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των Outrigger Konotta Maldives Resort, Reethi Faru Resort και Niyama Private Islands Maldives.