Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η lifestyle επωνυμία της Marriott Bonvoy, AC Hotels by Marriott, πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην Κροατία με το AC Hotel by Marriott Split.

Το ξενοδοχείο προσφέρει εντυπωσιακή θέα στην Αδριατική Θάλασσα και υπόσχεται στους επισκέπτες την εμπειρία «The Perfectly Precise Hotel».

Ο κ. Matthew Boettcher, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας επωνυμίας, Distinctive Select Brands, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: “Με το AC Hotels Marriott Bonvoy διευρύνει την παρουσία της σε αυτήν την περιοχή.

Το κατάλυμα στοχεύει να γίνει ο προορισμός για επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής, εξασφαλίζοντας μία ευχάριστη διαμονή.”

Με 214 δωμάτια με κομψό, μινιμαλιστικό ντιζάιν, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ευέλικτο περιβάλλον και πανοραμική θέα στην πόλη.

Το εστιατόριο Laureto του ξενοδοχείου, με επικεφαλής τον Κροάτη σεφ Goran Šikić, σερβίρει εξαιρετικές μεσογειακές γεύσεις. Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν το 178 SPA με εσωτερική πισίνα και σάουνα, έναν ευρύχωρο χώρο συσκέψεων και ένα σύγχρονο γυμναστήριο με πανοραμική θέα στην Αδριατική Θάλασσα.

Η κ. Ljubica Bauk, γενική διευθύντρια του AC Hotel by Marriott Split, σχολίασε: “Η απόφαση της Marriott International να εισαγάγει το εμπορικό σήμα AC στην Κροατία σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για τον τοπικό τομέα φιλοξενίας.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την οικονομία της περιοχής, η οποία είναι ελκυστική τόσο για επαγγελματίες επισκέπτες όσο και για επισκέπτες αναψυχής, ενώ παράλληλα χτίζουμε ισχυρές εταιρικές σχέσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία τους επισκέπτες μας στο AC Hotel Split για να δουν τι κάνει το ξενοδοχείο μας μοναδικό.”

Η Κροατία, γνωστή για τα μαγευτικά τοπία της, τα καταγάλανα νερά και τους γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς της, πάντα προσέλκυε επισκέπτες. Το Σπλιτ, το πολιτιστικό κόσμημα της Κροατίας, λειτουργεί ως πύλη για τα γραφικά νησιά της Δαλματίας όπως το Hvar, το Brac και το Vis.

Το AC Hotel by Marriott Split, λόγω της κεντρικής του τοποθεσίας, διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από εμβληματικά ορόσημα όπως το Παλάτι του Διοκλητιανού και τον πολυσύχναστο χώρο περιπάτου Riva.