Το Aegean Glory πλήρως ανανεωμένο ξεκινά μέσα στον Απρίλιο, ταξίδια  στον Αργοσαρωνικό, προσφέροντας πολλές νέες υπηρεσίες προς τους επιβάτες των μονοήμερων κρουαζιέρων.

Ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Pleasure Cruises, Τέρης Τσάφος τονίζει: «Πιστεύουμε ότι με τα χρήματα, τα οποία πληρώνει ο πελάτης πρέπει να έχει ένα πολύ καλύτερο φαγητό. Το Aegean Glory  λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου».

Παράλληλα πρώτη φορά στη μονοήμερη κρουαζιέρα για περιορισμένο αριθμό επιβατών, θα υπάρχει First Class VIP service. Μεταξύ των ανέσεων που θα προσφέρει η θέση αυτή είναι  ελεύθερα ποτά, ειδικός χώρος στο κατάστρωμα, ειδική ταξιδιωτική τσάντα του Aegean Glory με διάφορα δώρα έκπληξη, πολύγλωσση Ηostess στη διάθεσή των επιβατών καθ’ όλη τη διάρκεια τις κρουαζιέρας, ειδικό μπουφέ πολυτελείας με λινά τραπεζομάντηλα και πετσέτες, κρυστάλλινα ποτήρια κ.α. (δηλαδή ότι περιμένει ένας First Class passenger).

Ορισμένες ώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα παρέχονται μαθήματα ελληνικών χορών γι’ αυτούς που επιθυμούν να μάθουν τους παραδοσιακούς  χορούς  και διάφορες άλλες υπηρεσίες οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Εκτός από τις μονοήμερες κρουαζιέρες, το Aegean Glory είναι διαθέσιμο, κατόπιν αιτήματος, για ειδικές εκδηλώσεις όπως γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, δειγματοληψία προϊόντων, ή απλά για ένα πάρτι στη θάλασσα.

Ο Τέρης Τσάφος τονίζει ότι «φιλοδοξία μας είναι  να δώσουμε ξανά στη μονοήμερη κρουαζιέρα την παλιά της αίγλη!».

Ελπινίκη Τζουάνου