Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το 5* ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village ανοίγει τις πόρτες του στις 21 Μαΐου. Γιορτάζει τον ερχομό του καλοκαιριού και υποδέχεται τους επισκέπτες του με τον καλύτερο τρόπο. Με την Opening Weekend Οffer.

Ζήστε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο (21-23/05) στο Aldemar Olympian Village, δίπλα στη μοναδική παραλία της Σκαφιδιάς, επιλέγοντας την πιο stress-free και ευέλικτη προσφορά.

Opening Weekend Οffer

  • Κερδίστε έκπτωση έως 40%.
  • Επωφεληθείτε από την 0% προκαταβολή.
  • Διασφαλιστείτε με τη δωρεάν ακύρωση.
  • Απολαύστε δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi.
  • Χαρείτε τη δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονέων.

Φέρτε τις καλοκαιρινές διακοπές πιο κοντά και χαρίστε στον εαυτό σας την ελευθερία του απέραντου γαλάζιου, τη ζεστασιά του ανοιξιάτικου ήλιου και την τέρψη της εγκάρδιας φιλοξενίας.

Και όλα αυτά με την ασφάλεια της απόλυτης τήρησης του πλήρους υγειονομικού πρωτοκόλλου και την άνεση της οδικής μετακίνησης.

Υπενθυμίζεται πώς ο Όμιλος Aldemar Resorts είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που συμμετέχει στο στο παγκόσμιο κίνημα #JerusalemaChallenge.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Aldemar Olympian Village έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες.

Tο Jerusalema Dance ήρθε ως απάντηση, με μια νότα αισιοδοξίας, απέναντι στον Covid-19 και τα συνεχή lockdowns με ομάδες ανθρώπων από όλο τον κόσμο να ανεβάζουν videos στα social media και να χορεύουν στο ρυθμό του Jerusalema, τραγούδι από τον South African DJ Master KG.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε το χάσταγκ #Jerusalemachallenge και από τότε ομάδες ανθρώπων και εταιρείες από Ευρώπη, Αμερική κ.α. άρχισαν να ανεβάζουν δικά τους video κάνοντας viral το χάσταγκ και το τραγούδι.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Aldemar Resorts

Ο Όμιλος Aldemar Resorts είναι μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με συνολική δυναμικότητα 6 πολυτελών ξενοδοχείων σε Κρήτη και Πελοπόννησο, 5.500 κλινών, και με 1.100 εργαζομένους.

Πρωτοπόρος στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος Aldemar Resorts μόλις το 1997 εισήγαγε τη θαλασσοθεραπεία στην ελληνική ξενοδοχία αλλά και έθεσε σε εφαρμογή το πρώτο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που παρουσιάστηκε στον κλάδο του τουρισμού με το όνομα cARe.

Στο επίκεντρο των δράσεών του θέτει πάντα τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν την περιβαλλοντική και ενεργειακή απόδοση και επίδοση των ξενοδοχειακών μονάδων του, με στόχο την ευημερία όλων όσων λειτουργούν στον άξονα των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Μεγάλη είναι και η ευαισθητοποίηση του Ομίλου σε θέματα εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης, έτσι το 2018 καθιερώνει το Aldemar Academy, όπου κάθε χρόνο φιλοξενεί νέους φοιτητές και εργαζόμενους για εκπαιδεύσεις που αφορούν τον κλάδο της φιλοξενίας, του βιώσιμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας.

O Όμιλος Aldemar Resorts συμμετέχει πάντα σε δράσεις που στόχο έχουν την προώθηση της Ελλάδας αλλά και της εικόνας της στο εξωτερικό, ενώ το 2009 δημιούργησε το Sympossio Greek Gourmet Touring, το πλέον αναγνωρισμένο ως μοναδικό εξαγωγικό όχημα προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό.