Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες; Για τους τουρίστες, οι βελγικές οργανώσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν ένα άνετο  και συμφέρον ταξιδιωτικό πακέτο, το Hi Belgium Pass. Το νέο Pass Hi Belgium δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Brussels Airlines, του αεροδρομίου των Βρυξελλών, των βελγικών σιδηροδρόμων και με διάφορα τουριστικά γραφεία, πόλεις και αξιοθέατα.

Με το Pass, οι τουρίστες μπορούν να πετάξουν από 50 ευρωπαϊκές πόλεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, από όπου μπορούν να κάνουν απεριόριστες διαδρομές με τρένο στις βελγικές πόλεις και να επισκεφθούν  πολλά τουριστικά αξιοθέατα δωρεάν.

Μετά τις επιθέσεις της 22ας Μαρτίου, ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν το Βέλγιο μειώθηκε σημαντικά. Το έργο Hi Belgium Pass ξεκίνησε για να αποκαταστήσει την εικόνα του Βελγίου. Και τώρα με το Pass Hi Belgium, ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού για το Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο γίνεται πανεύκολα και είναι πιο ελκυστικό από ποτέ.

Για 149 ευρώ μόνο, οι ταξιδιώτες Hi Belgium Pass μπορούν να πετάξουν με τις Brussels Airlines από 50 αεροδρόμια σε 18 διαφορετικές χώρες έως το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ( check & go ). Από εκεί μπορούν να κάνουν απεριόριστες διαδρομές με τρένα σε διαφορετικές βελγικές πόλεις, όπου έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε πληθώρα τουριστικών αξιοθέατων (μουσείο, ξεναγήσεις κλπ.). Το μόνο πράγμα που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να διαλέξει ποιες δύο πόλεις θέλει να επισκεφθεί.

Οι Hi Belgium Pass ταξιδιώτες μπορούν να πετάξουν την Πέμπτη, Παρασκευή ή Σάββατο και να φύγουν την Κυριακή, Δευτέρα ή Τρίτη. Η προσφορά ισχύει όλο το χρόνο. Το δελτίο διατίθεται για τους τουρίστες από τη Γερμανία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Λιθουανία, τη Νορβηγία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Σουηδία. Για την κάρτα Hi Belgium Pass μπορεί εύκολα να γίνει κράτηση μέσω της brusselsairlines.com

 

πηγή: www.ftnnews.com