Την επαναλειτουργία του Best Western Plus Nexen την 1η Αυγούστου 2022, στην παραθαλάσσια πόλη Pattaya της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε η Best Western® Hotels & Resorts.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Βόρεια Πατάγια, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή και σε μικρή απόσταση από τοπικά επιχειρηματικά πάρκα, γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος και υδάτινα πάρκα παγκόσμιας κλάσης.

Το Best Western Plus Nexen απέχει επίσης μόνο δύο ώρες οδικώς από την Μπανγκόκ και 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Τα 164 μοντέρνα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα με άνετα κρεβάτια, ευρύχωρα μπάνια με ντους υψηλής πίεσης, τηλεοράσεις smart επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ, επιφάνειες εργασίας με πρίζες γενικής χρήσης και θύρες USB.

Η αστραφτερή εξωτερική πισίνα, η παιδική πισίνα και το γυμναστήριο επιτρέπουν στους επισκέπτες να χαλαρώσουν, ενώ οι επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο λόμπι.

Το XSO Kitchen, το φωτεινό και φιλόξενο εστιατόριο του ξενοδοχείου, σερβίρει νόστιμη ταϊλανδέζικη και διεθνή κουζίνα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ το Exe Bar υπόσχεται δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα όλη την ημέρα και μετά το σκοτάδι – ιδανικό για να συναντήσετε φίλους, οικογένεια και συναδέλφους.

Η Ταϊλάνδη είναι μια σημαντική στρατηγική αγορά για τα Best Western Hotels & Resorts. Η εταιρεία λειτουργεί επί του παρόντος 13 ξενοδοχεία και θέρετρα σε βασικούς προορισμούς σε όλο το βασίλειο, σε βασικούς προορισμούς όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και η Πατάγια, καθώς και αναδυόμενες τοποθεσίες όπως το Buriram και το Prachinburi.