Σκηνικό για ταινία του Bollywood πρόκειται να αποτελέσουν τα Γιάννενα καθώς Ινδική εταιρία παραγωγής επέλεξε τον εν λόγω προορισμό για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματά της τα οποία θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι.

Στα Γιάννενα βρίσκεται ήδη ο υπεύθυνος παραγωγής, Sunny Pariani, ο οποίος είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, μετά από πρωτοβουλία των Στάθη Σιούτη και Αχιλλέα Παπαευθυμίου.

Ο κ. Pariani ενημέρωσε το δήμαρχο για την παραγωγή, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και στις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται μεταξύ της χώρας του και των Ιωαννίνων.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι αυτή η προβολή θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία και τους κατοίκους της.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος σημείωσε τα ακόλουθα:

«Το τελευταίο διάστημα, όλο και πιο συχνά τα Ιωάννινα επιλέγονται από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές προκειμένου να αποτελέσουν το σκηνικό τους. Η επιλογή αυτή η οποία πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και φτάνει μέχρι και το Bollywood δεν είναι τυχαία. Τα Γιάννενα με την πλούσια παράδοσή τους, το απαράμιλλο φυσικό τοπίο τους και τις ανέσεις που προσφέρουν ως ένας σύγχρονος προορισμός αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την φιλοξενία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών συνεργείων, προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μέσα από τέτοιες παραγωγές ο τόπος μας μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να ‘’ταξιδέψει’’ σε μέρη και χώρες πολύ μακρινές. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Pariani στον οποίο δήλωσα ότι ο δήμος μας θα είναι στο πλευρό του σε ότι χρειαστεί».