Η τέταρτη έκδοση της ετήσιας ευρωπαϊκής εμπορικής έκθεσης της Brand USA θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη, από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη Brand USA Travel Week που θα πραγματοποιηθεί στην ηπειρωτική Ευρώπη θα περιλαμβάνει ένα διήμερο φόρουμ για τα μέσα ενημέρωσης, εκτός από τη δεύτερη επανάληψη της συνόδου κορυφής CEO της ένωσης.

Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει 450 αντιπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών προορισμών και προμηθευτών και επαγγελματιών του κλάδου από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ο Chris Thompson, διευθύνων σύμβουλος της Brand USA, δήλωσε: “Η διοργάνωση της Brand USA θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της χώρας μας: Μέχρι το 2023, μια νέα εποχή των ταξιδιών θα διαμορφώνεται σταθερά και η Brand USA έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί με τους εταίρους της για να συμβάλει στον καθορισμό αυτού του νέου τοπίου”.

“Ανυπομονούμε να δούμε τους αεροπορικούς μας εταίρους να ξαναχτίζουν τις συνδέσεις σε όλη την Ευρώπη με νέα δρομολόγια και αυξημένες αερομεταφορές, να επανασυνδέονται με τους ομολόγους τους και να ενισχύουν τις επιχειρηματικές τους σχέσεις και, το σημαντικότερο, να αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών υψηλού επιπέδου στα υπερατλαντικά ταξίδια”.