Η Jumeirah Group, η παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας πολυτελείας και μέλος της Dubai Holding, ανακοίνωσε ότι έχει διοριστεί για να λειτουργήσει και να διαχειριστεί το διάσημο Capri Palace στην Ιταλία.

Ξανανοίγοντας ως Capri Palace, Jumeirah τον Απρίλιο του 2020, αυτή η όμορφη ιταλική ιδιοκτησία βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο πολυσύχναστο Anacapri, ένα από τα πιο αποκλειστικά και ανέγγιχτα μέρη του νησιού. Το ξενοδοχείο, που ιδρύθηκε από τον Tonino Cacace, βρίσκεται ψηλά πάνω από τον κόλπο της Νάπολης και ενσωματώνει πλήρως το ιταλικό Dolce Vita.

Σχεδιασμένο με το ύφος ενός ναπολιτάνιου παλατιού του δέκατου ένατου αιώνα, το Capri Palace έχει προσελκύσει πολλούς από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στη δεκαετία του 1960, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως το πιο εικονικό ξενοδοχείο του νησιού.

Κάτω από την κατεύθυνση του Jumeirah, το ακίνητο πρόκειται να συνεχίσει να αναπτύσσεται με συναρπαστικές αναβαθμίσεις και ανακατασκευές.

Οι λευκοί, γαλάζιοι και ουδέτεροι τόνοι δημιουργούν μια μεσογειακή ατμόσφαιρα, ενώ τα κεραμικά πλακάκια και τα επί παραγγελία έπιπλα προκαλούν την αίσθηση ενός ιταλικού οικογενειακού σπιτιού.

Το Capri Palace Jumeirah θα ανοίξει στις 23 Απριλίου 2020, φέρνοντας το υπάρχον διεθνές χαρτοφυλάκιο Jumeirah σε έξι ξενοδοχεία στην Ευρώπη, όπως το Jumeirah Frankfurt, το Jumeirah Port Soller, το Jumeirah Lowndes Hotel, το Grosvenor House Suites Jumeirah και το The Carlton Tower .