Το πολυαναμενόμενο CAYO Exclusive Resort and Spa στην Κρήτη άνοιξε τις πόρτες του την 1η Αυγούστου 2020.

Με τέσσερα γαστρονομικά εστιατόρια, σπα εξισορρόπησης μυαλού σώματος και ασυναγώνιστη θέα στο ιριδίζον νησάκι Σπιναλόγκα, το CAYO είναι απο τα πιο κομψά ξενοδοχείο της Κρήτης.

Φτιαγμένο από τη δική του ιδιωτική παραλία με θέα στον πανέμορφο κόλπο της Ελούντας, η μοναδική βεράντα με αρχιτεκτονική του CAYO συνδυάζεται άψογα με το ορεινό τοπίο και προσφέρει ασύγκριτη πρόσβαση στις παραλίες, τους ιστορικούς θησαυρούς και τα χωριά στην κορυφή του λόφου.

Ο Gian Paolo Venier – Ιταλός σχεδιαστής και μυαλό πίσω από το εσωτερικό – έχει συνδυάσει δροσερά γκρι, απαλά μπλε, κομψό γυαλί και πέτρα σε ένα νεύμα προς την ιστορική τοποθεσία και την αρχιτεκτονική της γειτονικής αρχαίας πόλης του Όλου.

Εκπληκτικά με φυσικό φως, τα δωμάτια προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό, με ιδιωτική βεράντα και θερμαινόμενη πισίνα. Το CAYO δημιουργήθηκε με γνώμονα το περιβάλλον – παράλληλα με τις καινοτόμες επαναχρησιμοποιήσιμες πηγές ενέργειας, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα δενδρύλλιο, το οποίο μπορούν να φυτέψουν οπουδήποτε γύρω από το θέρετρο.

τα μενού στα τέσσερα εστιατόρια του CAYO χρησιμοποιούν τα πιο φρέσκα εποχιακά προϊόντα, που προέρχονται από τοπικά προϊόντα από επιλεγμένες φιλικές προς το περιβάλλον αγροκτήματα και τον οργανικό κήπο του θερέτρου. Επιμέλεια του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, του πρώτου Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin, πιάτα που κυμαίνονται από αυθεντικά ελληνικά έως μοντέρνα μεσογειακά πιάτα. Στο σπα, οι αρχαίες τελετές συνδυάζονται με προηγμένες τεχνικές θεραπείας, βασισμένες στην έννοια του πνευματικού, πολιτιστικού και φυσικού περιβάλλοντος.