Το νεοεμφανιζόμενο #ChooseFun Airship της Carnival Cruise ξεκινά σήμερα την πολυήμερη περιοδεία του με την εμφάνιση του στην επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του πλοίου στο τερματικό σταθμό Cruise Manhattan.

Το AirShip του Carnival έχει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.
Ενθαρρύνει τους χρήστες των social media να δημοσιεύουν φωτογραφίες του χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseFun.
Για κάθε φωτογραφία η Carnival Cruise θα κάνει 10 δολάρια δωρεά στο St.Jude Children’s Research Hospital βοηθώντας στη συνεχιζόμενη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, το αεροσκάφος θα επισκεφτεί τοποθεσίες και στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, το Νιου Τζέρσεϋ και τη Φιλαδέλφεια και θα πετάξει πάνω από πολλά δημοφιλή αξιοθέατα και εκδηλώσεις.
Η πρώτη εβδομάδα του AirShip θα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Μανχάταν, Κουίνς και Μπρούκλιν ακολουθούμενες από κλασικά καλοκαιρινά καυτά σημεία στα νησιά Fire Island, Coney Island και Staten Island για το Σαββατοκύριακο και μια εβδομάδα στο Long Island.
Στη συνέχεια, την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα πετάξει πάνω από το Νιου Τζέρσι, πριν ολοκληρώσει τη βορειοανατολική περιοδεία του στο Μπρονξ και το Μπρούκλιν.