Το Corinthia Palace στη Μάλτα ανακοίνωσε πως ανοίγει τον Απρίλιο το νέο του Athenaeum Spa.

Το θέρετρο δημιουργήθηκε από τους παγκοσμίως γνωστούς σχεδιαστές εσωτερικών χώρων Goddard Littlefair και είναι εμπνευσμένο από τη χαλαρή γοητεία της Μεσογείου, καθώς ο σχεδιασμός του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας.

Διακοσμημένο σε δύο ορόφους και καλύπτοντας 2.000 τετραγωνικά μέτρα , το Athenaeum Spa βρίσκεται στην καρδιά της Μάλτας.

Η αφοσιωμένη ομάδα του Athenaeum Spa κατανοεί ότι η ευεξία είναι βαθιά προσωπική, γι ‘αυτό και οι φιλοξενούμενοι ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση για «χρόνο» παρά για καθορισμένη θεραπεία, επιτρέποντας τη δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών που διαμορφώνονται γύρω από τον στόχο του κάθε επισκέπτη.

Οι εγκαταστάσεις στο Athenaeum Spa θα περιλαμβάνουν επτά αίθουσες θεραπείας (συμπεριλαμβανομένης της σουίτας ενός ζευγαριού), ένα Serenity Lounge μετά τη θεραπεία και μια όμορφη βεράντα με θέα στους κήπους του ξενοδοχείου.

Εν τω μεταξύ, το Vitality Lounge προσφέρει μια απρόσκοπτη εσωτερική και εξωτερική εμπειρία, προσφέροντας στους επισκέπτες σάουνα, χαμάμ, ντους εμπειρίας και χαλαρωτικό κατάστρωμα με θερμαινόμενες ξαπλώστρες. Είναι ένας φιλόξενος και γαλήνιος χώρος όπου οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν.