Νέος αέρας πολυτέλειας στο Παρίσι, από την Hilton. Η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Niepce Paris Hotel, Curio Collection by Hilton στην καρδιά του Παρισιού, λίγα μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Montparnasse, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στα πιο διάσημα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης.

Το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος της αποκλειστικής συλλογής ανεξάρτητων ξενοδοχείων και θέρετρων και προστίθεται στα 50 ακίνητα πολυτελείς Curio Collection by Hilton παγκοσμίως και είναι επίσης μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος αφοσίωσης για τα 14 ξεχωριστά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων της αλυσίδας φιλοξενίας.

“Το άνοιγμα του Niepce Paris υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε τη συλλογή μας σε βασικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και προσβλέπουμε στην παροχή στους πελάτες μας μιας αξέχαστης εμπειρίας στην περιοχή Montparnasse”, επισημαίνει ο Mark Nogal, παγκόσμιος επικεφαλής, Curio Collection by Hilton.

Το Niepce Paris Hotel, έχει 52 κομψά και κομψά δωμάτια και τρεις σουίτες. Τα ευρύχωρα δωμάτια του διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με συστήματα ελέγχου μέσω tablet ή και internet υψηλής ταχύτητας, ενώ οι σουίτες του διαθέτουν ξεχωριστό καθιστικό.

“Πέρυσι, το Παρίσι υποδέχτηκε 16 εκατομμύρια ταξιδιώτες, έναν αριθμό ρεκόρ επισκεπτών για τα τελευταία 10 χρόνια, τονίζει μεταξύ άλλων ο ο Simon Vincent, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Hilton και πρόεδρος της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολής και Αφρική.

Υπό το πρίσμα αυτής της αύξησης του τουρισμού, είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων μας στην πόλη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε το πρώτο μας ξενοδοχείο για το σήμα Curio Collection by Hilton στην πρωτεύουσα “.