Το Daphne’s Club Hotel Apartments που βρίσκεται στη πανέμορφη Συκιά Κορινθίας  έχει δημιουργήσει για εσάς  3 μικρά αλλά πλούσια σεμινάρια διάρκειας ενός Σαββατοκύριακου το καθένα που θα κάνουν την παραμονή σας αξέχαστη! Το πρώτο σεμινάριο ξεκινά στα τέλη Μαρτίου και θα σας διδάξει τις βασικές Τεχνικές του αυτό-μασάζ των Μάγια «Arvigo» . Το δεύτερο αρχίζει στις αρχές Απριλίου και θα σας εισαγάγει στις βασικές αρχές της Αρωματοθεραπείας και των σχετικών τεχνικών αυτό-μασάζ ενώ το τρίτο ξεκινά στα τέλη Μαΐου, το οποίο θα διδάξει στις νέες μαμάδες στάσεις γιόγκα και διαλογισμού για εκείνην και το μωρό της (Mother & Baby Yoga).

Τεχνικές αυτό-μασάζ Arvigo
Η Υγεία δια χειρός των Μάγια, 31 Μαρτίου 2012
Η νέα σεζόν 2012 θα ξεκινήσει με μια μίνι εκδοχή του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο ξενοδοχείο μας με τίτλο Arvigo Techniques of Mayan Massage workshop. Αυτή τη φορά είναι ευπρόσδεκτοι και οι μη-επαγγελματίες του χώρου της υγείας, καθώς το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει στόχο την προσωπική και όχι την επαγγελματική φροντίδα. Οι τεχνικές μασάζ Arvigo (Arvigo Techniques of Maya Abdominal Therapy ™ and Spiritual Healing) αντλούν την έμπνευσή τους από τις θεραπευτικές τεχνικές των Μάγια, όπως αυτές αναπτύχθηκαν από την Δρ. Rosita Arvigo με βάση τη μαθητεία της με τον σαμάνο θεραπευτή των Μάγια Don Elijio Panti, καθώς και την εκπαίδευσή και τις έρευνές της ως θεραπεύτριας της σχολής Naprapathy. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθουμε να πραγματοποιούμε θεραπευτικό μασάζ στο εαυτό μας ώστε να βοηθήσουμε την αποκατάσταση της ομοιόστασης και της φυσικής ισορροπίας του σώματος στην περιοχή της λεκάνης, της κάτω κοιλίας και των γειτονικών οργάνων. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 7 ωρών και θα το παρουσιάσει η Vivian Menjivar LMT, Dipl. ABT η οποία είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Φροντίδας (Certified Self Care Instructor) και επαγγελματίας θεραπεύτρια των Τεχνικών Κοιλιακού Μασάζ Arvigo.

Σεμινάριο Αρωματοθεραπείας 7 & 8 Απριλίου 2012
Το 12ωρο αυτό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας διδάξει τις βασικές αρχές της Αρωματοθεραπειας , τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Στόχος του είναι να σας παράσχει σφαιρική κατανόηση των αιθέριων ελαίων και των εφαρμογών τους για καλή υγεία, καθώς και να σας διδάξει μερικές από τις βασικές τεχνικές του μασάζ αρωματοθεραπείας, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε στον εαυτό σας και στον/στην σύντροφό σας. Το σεμινάριο θα διδάξει ο Τάκης Τζεβελέκος MSc. Ο Τάκης σπούδασε Αρωματοθεραπεία στη σχολή εναλλακτικών θεραπειών Natural Health Science School of Alternative Medicine. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σε τεχνικές μάλαξης και φυσικές θεραπείες. Παράλληλα, έχει σπουδάσει Φυσική με εξειδίκευση στην  Επιστήμη των Υλικών και τη Μουσική Ακουστική. Εξασκεί ενεργά την Αρωματοθεραπεία και συνεργάζεται με χώρους ευεξίας (SPA) και ξενοδοχεία, ενώ ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων οργανώνει και παραδίδει σεμινάρια φυσικών μεθόδων θεραπείας και παρασκευής φυσικών καλλυντικών.

Athens Yoga Απόδραση με γιόγκα για τη Μαμά και το Μωρό25-27 Μαΐου 2012
Η Απόδραση με γιόγκα για τη Μαμά και το Μωρό , που έχει οργανωθεί από το αθηναϊκό στούντιο γιόγκα Athens Yoga, είναι ειδικά σχεδιασμένη για μητέρες που αγαπούν και θέλουν ταυτόχρονα να μοιραστούν ιδιαίτερες στιγμές άσκησης και διαλογισμού με τα μωρά τους. Οι τέσσερις 75λεπτες συνεδρίες είναι μοιρασμένες σε 3 ημέρες (Παρασκευή έως Κυριακή) επιτρέποντας έτσι τη χαλαρή συμμετοχή, αλλά και την ύπαρξη άνετου οικογενειακού χρόνου. Οι στάσεις γιόγκα αυτού του σεμιναρίου στοχεύουν ιδιαίτερα στις νέες μαμάδες, ώστε να ανακουφίσουν την ένταση που συγκεντρώνεται στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη, αλλά και να ενδυναμώσουν τα σημεία εκείνα που είναι αδύναμα μετά τη γέννα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση γιόγκα για αυτό το σεμινάριο, το οποίο θα διδάξει η Maja Zilih . Οι σπουδές της και η εκπαίδευσή της Maja στη γιόγκα και το διαλογισμό περιλαμβάνουν: Anusara Yoga, Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga στο NYSY studios, Yoga για εγκύους, Bhakti Flow εκπαίδευση δασκάλων, Immersions και Ανατομία της Anusara Yoga , Yoga των Τσάκρας και Raja Yoga.

Δώρα Καλογεροπολου