Η Dolce Hotels & Resorts επιστρέφει στην Ισπανία με την υπογραφή του νέου Dolce by Wyndham Barcelona Resort.

Ως μέρος της Wyndham, το θέρετρο πρόκειται να γίνει ένας κορυφαίος προορισμός τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει επίσημα αυτό το καλοκαίρι.

Σε απόσταση 30 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης, το θέρετρο 4 αστέρων Superior διαθέτει 150 δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από 34 έως 70 τετραγωνικά μέτρα.

Όσον αφορά τις ανέσεις, περιλαμβάνει επτά αίθουσες συνεδριάσεων, Art Spa και ποικίλες επιλογές εστίασης. Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου αναδεικνύει τους μεσογειακούς εσωτερικούς χώρους της Βαρκελώνης, ενώ διαθέτει επίσης Πράσινο Πιστοποιητικό για την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Το ακίνητο γειτνιάζει με ένα από τα 100 κορυφαία γήπεδα γκολφ 27 οπών στην Ευρώπη, σχεδιασμένο από τον José María Olazábal, και προσφέρει ακαδημία γκολφ, γήπεδα paddle και pickleball, καθώς και κέντρο ευεξίας. Επιπλέον, η τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση στους ιππόδρομους Montmeló, Sitges και Igualada.

«Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Dolce Barcelona Resort είναι μια επιλογή από χαρακτηριστικά που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, Με πάνω από 1.000 τ.μ. σύγχρονων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εκδηλώσεων, ένα εξελιγμένο πρόγραμμα τροφίμων και ποτών και το καινοτόμο concept 360º NRGY εξασφαλίζουν εμπειρίες που θρέφουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σε κάθε εταιρική, κοινωνική, ψυχαγωγική και αθλητική εκδήλωση», επισήμανε ο κ. Alejandro Scholtz, Διευθυντής Ανάπτυξης, Ιβηρική της Wyndham Hotels & Resorts.