Tο DoubleTree by Hilton φέρνει εμπειρίες φιλοξενίας και φαγητού παγκόσμιας κλάσης στην καρδιά του διακεκριμένου πολιτιστικού και επιχειρηματικού προορισμού της Ισπανίας.

Το DoubleTree by Hilton A Coruña , ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ζεστή φιλοξενία, ευρύχωρα δωμάτια και συναρπαστικές επιλογές φαγητού – ενώνει τέσσερα καταλύματα DoubleTree by Hilton που είναι ήδη ανοιχτά στην Ισπανία.

Η κομψή καινούργια ιδιοκτησία απέχει μόλις 50μ. από τον όμορφο παραλιακό δρόμο της A Coruña , έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Το σύγχρονο ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης το Hünico, μια συναρπαστική νέα ιδέα εστιατορίου από τον βραβευμένο Ισπανό σεφ Adrian Felípez, ο οποίος είναι γνωστός για την ικανότητά του να ανακαλύπτει ξανά την παράδοση δίνοντας στα κλασικά πιάτα της Γαλικίας μια μοντέρνα πινελιά.

Μια ποικιλία από πολιτιστικά αξιοθέατα της Coruña είναι εύκολα προσβάσιμα από το ξενοδοχείο και διατίθενται ενοικιάσεις ποδηλάτων για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. Οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν τον Ρωμαϊκό Πύργο του Ηρακλή, έναν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και τον παλαιότερο λειτουργικό φάρο στον κόσμο. Στην παλιά πόλη της A Coruña, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν την πλατεία Maria Pita, η οποία στεγάζει το Δημαρχείο και ένα άγαλμα της Maria Pita, μια τοπική ηρωίδα γνωστή για την προειδοποίηση της πόλης για εισβολή στα τέλη του 1500.

Ένας μοντέρνος, σύγχρονος σχεδιασμός είναι εμφανής σε όλο το ξενοδοχείο, με καθένα από τα 59 ευρύχωρα δωμάτια προσβάσιμα μέσω του Digital Key – της τελευταίας τεχνολογίας Hilton που επιτρέπει στους επισκέπτες να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους με την κινητή τους συσκευή μέσω της εφαρμογής Hilton Honors . Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης κρεβάτι king size, παροχές για τσάι και καφέ και τηλεόραση 55 ιντσών. Επιπλέον, τα superior και πολυτελή δωμάτια προσφέρουν καναπέδες-κρεβάτια.

Για όσους θέλουν να προγραμματίσουν μικρές ομαδικές συναντήσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μια οικεία αίθουσα συνεδριάσεων 35 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτική βεράντα.