Το DoubleTree by Hilton γιορτάζει το τελευταίο του ορόσημο καθώς η μάρκα μπαίνει στην 50η χώρα της και σηματοδοτεί το ντεμπούτο της στη Γερμανία.

Το πρώτο ακίνητο DoubleTree by Hilton της Γερμανίας ανοίγει στη Φρανκφούρτη: Το DoubleTree by Hilton Frankfurt Niederrad .

Τα τελευταία 50 χρόνια, η μάρκα γνώρισε ραγδαία παγκόσμια επέκταση και συνεχίζει να χρησιμεύει ως σύμβολο φιλοξενίας για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο.

Το DoubleTree by Hilton έχει πλέον περισσότερες από 615 ιδιοκτησίες με πάνω από 141.000 δωμάτια, με πρόσφατα ανοίγματα σε μοναδικούς προορισμούς όπως το DoubleTree by Hilton Surabaya (Ινδονησία), το DoubleTree by Hilton Santiago Kennedy (Χιλή) και το DoubleTree by Hilton Perth Waterfront (Αυστραλία).

Η μάρκα διαθέτει επίσης έναν ισχυρό παγκόσμιο αγωγό με περισσότερες από 200 ιδιότητες, όπως το DoubleTree by Hilton Cote des Arcadins Beach Resort & Spa (Αϊτή), το Doubletree by Hilton Rome Monti (Ιταλία) και το DoubleTree by Hilton Putrajaya Lakeside (Μαλαισία).

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πίσω από την επιτυχή επέκταση της μάρκας κατά την τελευταία δεκαετία είναι η αύξηση των μετατροπών ακινήτων που δεν ανήκουν στη Hilton, με το DoubleTree από το Hilton Frankfurt Niederrad να χρησιμεύει ως πρωταρχικό παράδειγμα. Στην πραγματικότητα, το 64% των παγκόσμιων ιδιοκτησιών του DoubleTree by Hilton είναι μετατροπές, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατα εγκατεστημένων μετατροπών DoubleTree – DoubleTree by Hilton Noumea Ilot Maitre Resort (Νέα Καληδονία) και DoubleTree by Hilton Lubbock (Τέξας)