Η Hilton ανακοίνωσε το ντεμπούτο του DoubleTree by Hilton Malta, σηματοδοτώντας την πρώτη παρουσία της μάρκας στο νησί.

Αυτό το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 485 δωματίων βρίσκεται στον γραφικό κόλπο του Αγίου Παύλου στη Μεσόγειο και προσφέρει κομψά δωμάτια, αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες, πολλές πισίνες και κορυφαίους χώρους επαγγελματικών συναντήσεων. Το ακίνητο αποτελεί μέρος του ταχέως αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου του DoubleTree by Hilton με 684 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Το DoubleTree by Hilton Malta βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες την πλούσια ιστορία και τη φυσική ομορφιά της Μάλτας. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στην αρχαία πόλη της Μντίνα, τη ζωντανή Βαλέτα και τους Μεγαλιθικούς Ναούς που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της UNESCO. Στην καρδιά του DoubleTree by Hilton Malta βρίσκεται μια σύνδεση με το μακρινό παρελθόν του νησιού, με τον αρχαίο ναό Buġibba στους χώρους του ξενοδοχείου να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ματιά στη νεολιθική εποχή της Μάλτας.

Το DoubleTree by Hilton Malta βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Qawra και διαθέτει κομψά διακοσμημένα δωμάτια σχεδιασμένα να αντανακλούν τη ζεστασιά και τη ζωντάνια της Μεσογείου. Πολλά δωμάτια προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Αγίου Παύλου και ιδιωτικά μπαλκόνια. Οι τύποι δωματίων περιλαμβάνουν superior, deluxe και οικογενειακό μέγεθος, ορισμένα με πτυσσόμενο καναπέ-κρεβάτι. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης, παροχές για τσάι/καφέ, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν Wi-Fi.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα, το Juniper Lounge Bar προσφέρει έναν ευέλικτο χώρο για καφέ από νωρίς το πρωί και ελαφριά σνακ, που μετατρέπεται σε μοντέρνο μπαρ το βράδυ που σερβίρει κοκτέιλ. Το μπαρ της πισίνας Limonata εμπνέεται από όλα τα πράγματα της Μεσογείου, με ένα νεύμα στα ειδυλλιακά ελληνικά νησιά, τα πλακάκια από τερακότα της Σικελίας και τα ζωντανά λεμόνια Αμάλφι. Εν τω μεταξύ, το Ombré Café Bistro προσφέρει το τέλειο σκηνικό για τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα καλύτερα της νόστιμης μεσογειακής κουζίνας.

Ο χώρος της κύριας πισίνας προσφέρει μια όαση χαλάρωσης, με δύο εποχικές εξωτερικές πισίνες, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου ηλιοθεραπείας με θέα στον κόλπο του St. Paul’s. Η θερμαινόμενη πισίνα είναι μια επιλογή όλο το χρόνο για όσους επιλέγουν να κολυμπήσουν ακόμα και τη χειμερινή περίοδο.

Στο Myoka Spa (που εγκαινιάζεται τον Ιούνιο του 2024), οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε μια ποικιλία από εξωτικές και αναζωογονητικές περιποιήσεις σώματος μαζί με ολιστικές εμπειρίες που θα τους αφήσουν ενεργοποιημένους και ανανεωμένους. Το σπα διαθέτει επίσης μια άλλη εσωτερική πισίνα με τζετ καθίσματα, σάουνα, υδρομασάζ και χώρο χαλάρωσης.

Το DoubleTree by Hilton Malta χρησιμεύει ως κορυφαίος προορισμός για συναντήσεις και εκδηλώσεις για έως και 800 επισκέπτες, με περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας χορού 971 τετραγωνικών μέτρων για μεγαλύτερες εκδηλώσεις και γάμους. Η ευέλικτη σειρά χώρων διαθέτει επίσης 16 αίθουσες συσκέψεων και ένα αμφιθέατρο, όλα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της οπτικοακουστικής τεχνολογίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από έναν τερματικό σταθμό λεωφορείων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα.

Το DoubleTree by Hilton Malta αποτελεί μέρος του Hilton Honors , του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών για τις 23 ξενοδοχειακές μάρκες παγκόσμιας κλάσης του Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω των προτιμώμενων καναλιών του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμών που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό Πόντων και χρημάτων για να κλείσουν διαμονή, αποκλειστική έκπτωση μέλους και δωρεάν τυπικό Wi-Fi.

Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης δημοφιλή ψηφιακά εργαλεία που διατίθενται αποκλειστικά μέσω της κορυφαίας στον κλάδο εφαρμογής για κινητά Hilton Honors, όπου τα μέλη του Hilton Honors μπορούν να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους χρησιμοποιώντας ψηφιακό κλειδί.