Το Elio’s επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο NOŪS Santorini και υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού που συνδυάζει την cool ατμόσφαιρα μιας νεοϋορκέζικης τρατορίας με την κλασική ιταλική κουζίνα και τα εξαιρετικά τοπικά υλικά της Σαντορίνης και των Κυκλάδων.

Ιταλικές παραδόσεις, κορυφαία τοπικά υλικά και vibe που παραπέμπει στις νεοϋορκέζικες τρατορίες του μεσοπολέμου.

Το Elio’s, ένα Italian American Chophouse που σχεδιάστηκε από την Green Garlic Studios και τον Άρη Βεζενέ, μας καλεί σε μια γαστρονομική εξερεύνηση της κλασικής ιταλικής κουζίνας, αυτής που είναι σε όλους μας οικεία και θυμίζει “cucina di nonna”, δηλαδή κουζίνα της γιαγιάς, σε ένα περιβάλλον γοητευτικά μητροπολιτικό.

Στο μενού μπορεί κανείς να βρει πιάτα που ξυπνούν μνήμες από αγαπημένες στιγμές με φίλους ή οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Από κλασικά antipasti και πιάτα με ζυμαρικά έως κλασικές επιλογές όπως το μοσχάρι saltimbocca και το κοτόπουλο cacciatore.

Η προσεκτικά δομημένη λίστα κρασιών του Elio’s συμπληρώνει την εμπειρία του φαγητού, προτείνοντας επιλογές που αντιπροσωπεύουν τις κυριότερες περιοχές της Ιταλίας και της Ελλάδας.

Στο μπαρ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν signature cocktails αλλά και πολλά classics, καθώς και εξαιρετικά αποστάγματα. Οι μουσικές επιλογές είναι εναρμονισμένες με το ύφος των ιταλικών τρατοριών της Νέας Υόρκης.

Κομμάτια από τις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70 – Italo Disco, Jazz, Swing, Soul, φωνές που στιγμάτισαν το στυλ ολόκληρης εκείνης της εποχής, αλλά και σύγχρονα New York Funk, R&B, και Hip Hop δίνουν το mood.

Από την ήσυχη – σχεδόν privé – βεράντα του Elio’s η θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου και τη θάλασσα είναι εξαιρετική.

Στους εσωτερικούς χώρους κυριαρχούν τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε αποχρώσεις που φέρνουν στο νου τις διάσημες παραλίες της Σαντορίνης, την Κόκκινη, την Μαύρη και την Άσπρη παραλία.

Σε συνδυασμό με τα φυτά που βρίσκονται παντού, δημιουργούν μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα, νοσταλγική και σύγχρονη ταυτόχρονα.

Το «Elio’s» Italian American Chophouse

Το «Elio’s» Italian American Chophouse είναι ένα concept που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Green Garlic Studios, με curator τον βραβευμένο σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων Άρη Βεζενέ.
Το Green Garlic Studios είναι ένα δημιουργικό εργαστήριο F&B που περιλαμβάνει μια ομάδα έμπειρων δημιουργών, σεφ, mixologist και στελεχών της εστίασης που δημιουργούν brand από το αρχικό concept μέχρι το λανσάρισμa τους.
Το «Elio’s» βρίσκεται στο 5 αστέρων Luxury Resort NOŪS Santorini, και λειτουργεί από την ομάδα του ξενοδοχείου Δευτέρα έως Σάββατο, 19.00 – 23.30.