Το Elysia Yoga Convention θα φιλοξενηθεί στο 5στερο κατάλυμα Aegialis Hotel & Spa, στο οποίο βρίσκεται στην Αμοργό , από τις 5 μέχρι τις 11 Απριλίου 2017.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός στην Ελλάδα. To Elysia Yoga Convention δημιούργηθηκε με σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες από τους χώρους της υγείας και του wellness για να ανταλλάξουν γνώσεις και να γίνει ένα σημείο συνάντησης για τα ενεργά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας ευεξίας.Τα επιλεγμένα θέματα συζήτησης σκοπεύουν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν μακροχρόνιες και σημαντικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νησί της Αμοργού επιλέχθηκε να φιλοξενήσει αυτό το γεγονός, επειδή έχει πλούσια οικολογική ποικιλομορφία, μια ισχυρή μαγνητική ενέργεια, όμορφα τοπία και μια αναζωογονητική επίδραση.

Το 5στερο Aegialis Hotel & Spa, όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο, είναι ένας βραβευμένος Yoga Retreat προορισμός. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια ,έχει φιλοξενήσει πάνω από 50 Yoga Retreats, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 80 δασκάλους γιόγκα και με την συμμετοχή περισσοτέρων από 1.000 συμμετοχόντων .

Το Elysia (www.elysiayogaconvention.com) θα είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τα ενεργά μέλη της Yoga community να συνδεθούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες.