Το Emaar Hospitality Group του Ντουμπάι (ο developer των Burj Khalifa και Dubai Mall) ενισχύει την εμβέλεια του στην αγορά της Κίνας με μια συμφωνία πωλήσεων και μάρκετινγκ με την Youli Hospitality Consulting Co Ltd.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Youli Consulting θα προωθήσει ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα τα “Address Hotels + Resorts” του Emaar Hospitality και τα πολυτελή lifestyle “Vida Hotels and Resorts” σε όλες τις βασικές αγορές της Κίνας, όπως το Πεκίνο και τη Σαγκάη.

“Η Κίνα εξακολουθεί να είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τουριστικές αγορές για το Ντουμπάι, υπό την καθοδηγούμενη από τη στρατηγική της China Ready, τονίζει ο Chris Newman, διευθύνων σύμβουλος του Emaar Hospitality Group.
Με τη συνεργασία μας με την Youli Consulting, η οποία έχει πλούσια εμπειρία πωλήσεων και μάρκετινγκ στον κλάδο, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τις αφίξεις πελατών από την Κίνα”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τουρισμού του Ντουμπάι, ο αριθμός των Κινέζων ταξιδιωτών στο Ντουμπάι αυξήθηκε κατά 13% το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι σε 291.662.
Ο συνολικός αριθμός κινεζικών ταξιδιωτών στην πόλη πέρυσι ήταν 857.000, αυξημένος 12% σε σχέση με το 2017.