Η εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιών eRevMax ενσωματώθηκε με την Airbnb. Κάτι που θα διευκολύνει τους παρόχους καταλυμάτων, όπως μικρά ξενοδοχεία boutique, bed & breakfast και εξυπηρετούμενα διαμερίσματα, που χρησιμοποιούν λύσεις RateTiger ή LiveOS και πληρούν τα πρότυπα φιλοξενίας της Airbnb.

Η ενσωμάτωση, από την στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία να ενημερώσουν την τιμή και τη διαθεσιμότητά τους, καθώς και να λαμβάνουν κρατήσεις που δημιουργούνται στο κανάλι απευθείας στο σύστημά τους σε πραγματικό χρόνο.

Η αγορά καταλυμάτων της Airbnb παρέχει πρόσβαση σε πάνω από επτά εκατομμύρια μοναδικά μέρη διαμονής σε περισσότερες από 100.000 πόλεις και 220 χώρες και περιοχές.

Τα προϊόντα του eRevMax, LiveOS και RateTiger, χρησιμοποιούνται από πάνω από 9.000 ακίνητα παγκοσμίως για τη διαχείριση της συνδεσιμότητας μέσω διαδικτυακών καναλιών διανομής.

Το eRevMax προσφέρει ισχυρές συνδέσεις με περίπου 400 OTA και παρόχους τεχνολογίας.
Η εταιρεία παρέχει διαχείριση καναλιών, επιχειρηματική ευφυΐα, λύσεις συνδεσιμότητας και κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης σε ξενοδοχειακές αλυσίδες, ανεξάρτητες και μπουτίκ ιδιοκτησίες και μεγάλες ομάδες διαμερισμάτων που εξυπηρετούνται παγκοσμίως.