Το Estrella προσγειώθηκε στο Domes Lake Algarve Autograph Collection και πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου διεθνούς εστιατορίου του, την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024.

Μέσα στην ηρεμία της λίμνης Domes Lake Algarve, στο ξενοδοχείο Marriott Autograph Collection το οποίο φημίζεται για την ιδιωτική του λίμνη και την εκπληκτική του θέα στη μαρίνα Vilamoura, το Estrella φέρνει το παγκόσμιο street food του στις ακτές του Ατλαντικού της Νότιας Πορτογαλίας.

Αυτή η νέα αυτόνομη εγκατάσταση ενσαρκώνει το μότο του Estrella, «Έχεις το πνεύμα, μην χάσεις το συναίσθημα», φέρνοντας μια δυναμική, γεμάτη έμπνευση προσθήκη στα επώνυμα, γαστρονομικά κόνσεπτ του Domes.

Με θέσεις για περισσότερους από 200 επισκέπτες στην ιδιωτική όχθη της λίμνης, το Estrella θα σερβίρει ένα εμπνευσμένο μενού που παντρεύει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με την παιχνιδιάρικη και πρωτοποριακή προσέγγισή του.

Γνωστή για την εισαγωγή της έννοιας του brunch στην Ελλάδα, το νέο εγχείρημα του Estrella προσφέρει έναν συνδυασμό ολοήμερου high-end street food με τοπικές πορτογαλικές γεύσεις.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν δημιουργικές προσαρμογές όπως το Prego do Lombo em Bolo do Caco (Σάντουιτς με μπριζόλες), μια σειρά από γευστικά tacos, vegan απολαύσεις, Ceviche και τα επώνυμα επιδόρπια που έκαναν το Estrella γνωστό σε όλο τον παγκόσμιο γαστρονομικό Τύπο.

«Το μενού μας στο Domes Lake Algarve έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να αντικατοπτρίζει τις ζωντανές γεύσεις της Πορτογαλίας, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του Estrella για διασκέδαση, κοινόχρηστο φαγητό», δήλωσε ο Κώστας Καπετανάκης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του Estrella World Sreet Food. «Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. που δεν είναι μόνο εξαιρετικά νόστιμη, αλλά ενσαρκώνει και το πνεύμα της ελληνικής και της πορτογαλικής μαγειρικής παράδοσης».

Αυτή η συναρπαστική επέκταση δεν είναι απλώς ζωντανή απόδειξη της παγκόσμιας απήχησης της Estrella, αλλά και μια πρόσκληση να ζήσετε την εμπειρία του Domes στο Algarve μέσα από έναν ακόμη μοναδικό «γαστρονομικό» φακό. Παράλληλα με τα παγκοσμίου φήμης γήπεδα γκολφ, τα προστατευμένα περιβαλλοντικά πάρκα και τα κοσμοπολίτικα hotspots της Vilamoura, η Domes Lake Algarve Autograph Collection και το Estrella πρόκειται να κάνουν πάταγο στη γαστρονομική σκηνή του Αλγκάρβε.

Σχετικά με Domes Lake Algarve Autograph Collection

Το Domes Lake Algarve, μέρος της Marriott Autograph Collection, είναι ένας πολυτελής lifestyle προορισμός στην καρδιά του Algarve. Γνωστό για τα ανακτορικά καταλύματα, την ιδιωτική λίμνη, τις χαρακτηριστικές εμπειρίες και το μοναδικό μείγμα ελληνικής και πορτογαλικής fusion κουζίνας, το θέρετρο προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία πολυτέλειας σε μια από τα πιο γραφικές τοποθεσίες της Πορτογαλίας