Axia Hospitality και Nelios εμπιστεύεται για τις πωλήσεις του και τη δημιουργία website το Euphoria
Retreat που θα λειτουργήσει το Μάιο στο Μυστρά.

Στην Axia Hospitality και στη Nelios, αντίστοιχα, ανέθεσε πρόσφατα το Euphoria Retreat τη στρατηγική
και υλοποίηση των online και offline πωλήσεων του ξενοδοχείου καθώς και την κατασκευή του website
του.

Το εγχείρημα της κας Μαρίνας Εφραίμογλου, που αφορά στη δημιουργία του πρώτου ολιστικού 5στερου Destination SPA Resort στην Ελλάδα, αποτελεί σημαντική ελληνική επένδυση και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «το ξενοδοχειακό project των τελευταίων ετών».

Το Euphoria Retreat βρίσκεται στην τελική φάση της κατασκευής του και θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Μάιο, μέσα στον ιστό της βυζαντινής καστροπολιτείας του Μυστρά, η οποία και έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας από την UNESCO.

«Με μεγάλη τιμή, αλλά και με αίσθημα υψηλής ευθύνης καλωσορίζουμε το Euphoria Retreat στο portfolio των συνεργατών μας» αναφέρει σχετικά ο Γιάννης Κυρίτσης, CEO & Οwner της Axia Hospitality.

«Η συνεργασία αυτή αποτελεί ταυτόχρονα για την ομάδα μας και μία εξαιρετική πρόκληση, αφού για πρώτη φορά θα απευθυνθούμε για τις πωλήσεις του τόσο στοχευμένα στο παγκόσμιο και φανατικό κοινό των Spa goers, που αποτελούν μία εντελώς καινούργια αγορά για τα δεδομένα της Ελλάδας” καταλήγει ο κος Κυρίτσης.

“Η συνεργασία μας με το Euphoria Retreat”, δηλώνει, αντίστοιχα ο Δημήτρης Σερίφης, CEΟ & Co-Founder της Nelios, «εντάσσεται στο πλαίσιο της εξ αρχής εδραίωσης μιας δυναμικής online παρουσίας του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο.

Πρώτιστη προτεραιότητα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η κατασκευή ενός αισθητικά και λειτουργικά προηγμένου website, το οποίο και θα ολοκληρωθεί σε 2 φάσεις, αφού θα ενσωματώνει όλες τις cutting edge τεχνολογικές επιταγές του digital marketing”.