Η Accor ενισχύει την παρουσία της στην Ασιατιοκή αγορά με ένα νέο ξενοδοχείο κατά μήκος του κόλπου Haitang, στη Σάνυα της Κίνας. Το Fairmont Sanya Haitang, διαθέτει 523 δωμάτια και σουίτες, καθώς και μικρές κατοικίες με θέα στο νησί Wuzhizhou και στα βουνά Yajia Daling. Ενώ, τις εγκαταστάσεις διατρέχει κανάλι νερού μήκους 1.200 μέτρων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι επισκέπτες θα δουν λεπτομερή ξυλόγλυπτα στους τοίχους και παγωμένες οροφές στο λόμπι του ξενοδοχείου που χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο κανάλι μήκους 1.200 μέτρων πριν φτάσουν στα δωμάτια τους ή στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα εγκαταστάσεις του θέρετρου, το Wood Art Gallery είναι μια αυλή με αντικείμενα τόσο από τη δυναστεία των Μινγκ όσο και από τη δυναστεία του Qing.

Τα εστιατόρια στο θέρετρο περιλαμβάνουν τη βεράντα που σερβίρει όλη την ημέρα και προσφέρει μια επιλογή “φρέσκου φαγητού στην αγορά που αναδεικνύει στοιχεία της Νοτιοανατολικής Ασίας”. Το κινέζικο εστιατόριο Yuen Court προσφέρει σύγχρονη Hainanese κουζίνα. Απογευματινό τσάι αλλά και βραδινά ποτά και πιάτα σερβίρονται στο Ocean Lounge του θερέτρου.

Στις ανέσεις του Fairmont Sanya Haitang Bay περιλαμβάνουν Willow Stream Spa, γυμναστήριο, τρεις εξωτερικές πισίνες, παιδικό κλαμπ με εσωτερική και εξωτερική παιδική χαρά και το Fairmont Gold Lounge. Εν τω μεταξύ, οι εγκαταστάσεις συνεδρίων και δεξιώσεων του θερέτρου περιλαμβάνουν αίθουσα χορού 1.500 τ.μ., εννέα αίθουσες συσκέψεων και αίθουσα VIP.