Το πρώτο ξενοδοχείο της  Hard Rock στην Ιρλανδία θα γεμίσει με μουσική τον προορισμό με την επωνυμία Hard Rock Hotel Dublin το 2020.

Το Hard Rock Hotel Dublin θα ανοίξει το 2020 και θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου στην οδό Lord Edward, περιλαμβάνοντας δύο δομές. Ένα υπάρχον διατηρητέο ​​ακίνητο, που χτίστηκε στα τέλη του 20ου αιώνα και ένα νέο που προς το παρόν ανήκει στην Parliament Hotel, καθώς και το γειτονικό κτίριο Fashion House.

Το Fashion House θα ξαναχτιστεί και θα μετατραπεί στη νέα είσοδο και υποδοχή του ξενοδοχείου.

Προσφέροντας μια σύγχρονη αίσθηση στην ιδιοκτησία μέσω μιας γυάλινης γέφυρας που θα συνδέει τα ακίνητα και τη διατήρηση των κόκκινων τούβλων, στους τοίχους του ξενοδοχείου θα τοποθετηθούν ξεχωριστά ροκ αναμνηστικά όπως συνηθίζεται στην αλυσίδα.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες, επιπλωμένα με ειδικά χαλιά Ulster και πολυτελή υφάσματα.

Το Hard Rock Hotel Dublin θα έχει επίσης ένα  ολοήμερο εστιατόριο που θα αναδείξει τις ιρλανδικές γεύσεις, καθώς και μπαρ που θα σερβίρει φαγητό αλλά και κοκτέιλ.

Από την κεντρική ρεσεψιόν και το λόμπι, μέχρι το εστιατόριο και το μπαρ, το Hard Rock Hotel Dublin θα φέρει μια  νέα σχεδιαστική εμπειρία στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου.

Οι κοινόχρηστοι χώροι θα διαθέτουν άνετα καθίσματα και συλλεκτικά έπιπλα, ενώ το  ξενοδοχείο θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες με μια σειρά από προσφορές και μέσω της διάθεσης του μουσικού προγράμματος The Sound of Your Stay®, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ακούνε δίσκους βινυλίου ανάλογα τη διάθεσή τους και να τζαμάρουν με την υπηρεσία Fender in-room jam session, η οποία συνοδεύεται από ενισχυτή και head phones.

Η ιδιοκτησία θα φιλοξενήσει επίσης το νέο πρόγραμμα ευεξίας Rock Om®, για μια εμπειρία γιόγκα, η οποία θα συνδυάζει τη γαλήνη της γιόγκα με τη μουσική του Ηard Rock Hotel.