Ο αερολιμένας Heathrow στην προσπάθεια του να να εκσυγχρονιστεί και να μεγαλώσει περισσότερο ζητάει ιδέες απο διάφορους φορείς γύρω απο το αεροδρόμιο.

Εταιρείες προσκλήθηκαν να εγγραφούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς το Heathrow προετοιμάζεται για την επόμενη φάση ανάπτυξης του.Οι ιδέες θα επικεντρωθούν σε ευκαιρίες που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, αυξάνουν την αποδοτικότητα του κόστους, αυξάνουν τα εμπορικά έσοδα και προσφέρουν στόχους βιωσιμότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες σχετικά με το πώς μπορούν να καταγράψουν το ενδιαφέρον τους και τα στοιχεία των κριτηρίων επιλογής και θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά.Μετά από αυτό, οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα είναι προσκεκλημένοι να συνομιλήσουν με ανώτερους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του Heathrow.

“Τα τελευταία δέκα χρόνια, το Heathrow έχει προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες με χαμηλότερο κόστος, ενώ παράλληλα είναι ηγέτης στη βιωσιμότητα.
“Καθώς προετοιμάζουμε το τελικό masterplan, είναι καλή στιγμή να ακούσουμε οποιεσδήποτε προτάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε το Heathrow το πιο επιτυχημένο αεροδρόμιο στον κόσμο, με τρόπο που να είναι βιώσιμος και οικονομικά προσιτός» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Χίθροου, John Holland-Kaye

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε προσεγγίσει πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης του τρέχοντος έτους, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια ανταγωνιστική διαδικασία που θα δώσει σε όσους έχουν τις καλύτερες ιδέες την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί μας.
“Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όσους συμμερίζονται τις αξίες μας και που δεσμεύονται να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις που έχουμε κάνει για το περιβάλλον, τους γείτονές μας και τη χώρα”.