Κάθε οδηγός καλείται καθημερινά, να λαμβάνει πολλές και διαφορετικές αποφάσεις για το αυτοκίνητό του.

Όσο ασήμαντες ή σημαντικές, επιτυχημένες ή όχι είναι αυτές οι επιλογές, καμία δεν είναι τόσο καθοριστική όσο η απόφαση για το πώς θα το αποκτήσει.

Κι η καλύτερη απόφαση είναι πάντα το Hertz Leasing.

Σήμερα το leasing αποτελεί την πιο ευέλικτη μέθοδο απόκτησης αυτοκινήτου, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.

Επιλέγοντας leasing από την Autohellas Hertz, έχεις στη διάθεσή σου τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Online Leasing Calculator που κάνει τη διαδικασία “παιχνίδι”.

Απλά μπαίνεις στο hertz.gr, και από την άνεση του καναπέ σου, διαμορφώνεις την προσφορά Leasing όπως ακριβώς τη θέλεις μόνο με δύο βήματα. Στο πρώτο βήμα, έχεις περισσότερες από 5,000 επιλογές αυτοκινήτων. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα αναζήτησης, για να επιλέξεις μάρκα, μοντέλο, έκδοση, τύπο καυσίμου, κιβώτιο ταχυτήτων και εύρος μισθώματος σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Στο δεύτερο βήμα «παίζεις» με τη διάρκεια της μίσθωσης, τα ετήσια χιλιόμετρα, την προκαταβολή και τη δυνατότητα εξαγοράς μέχρι να βρεις το σενάριο που σου ταιριάζει. Και η προσφορά έρχεται στο email σου μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μία από τις επιλογές που καλό είναι να εξετάσεις είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον και την τσέπη σου. Η Autohellas Hertz φέρνει το μέλλον της μετακίνησης στο σήμερα, με ευέλικτους όρους μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτροκίνητων μοντέλων μεγάλης αυτονομίας, είτε πρόκειται για εταιρικό είτε όχημα ιδιωτικής χρήσης.

Μακροπρόθεσμα, το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αποτελεί μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή λόγω του μειωμένου κόστους συντήρησης και των φορολογικών ελαφρύνσεων.

Όπως κι αν έχει από την Autohellas Hertz θα φύγεις με ένα αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα μπορείς να αλλάζεις ή και να αναβαθμίζεις κάθε 3 με 5 χρόνια. Στο ‘πακέτο’ υπηρεσιών του leasing περιλαμβάνεται 24ωρη οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος 7 μέρες την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνεται πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, και δυνατότητα επισκευής του αυτοκινήτου σε όλη την επικράτεια, την οποία θα μπορείς να προγραμματίζεις εύκολα online μέσω του service.hertz.gr σε όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία Autotechnica.

Όμως τα προνόμια που απολαμβάνεις δεν σταματούν εδώ. Για κάθε 2€ μίσθωσης, κερδίζεις 3 μίλια επιβράβευσης από το πρόγραμμα Miles+Βonus της AEGEAN, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις στο επόμενό σου ταξίδι με την AEGEAN και έχεις 4 Bonus πόντους για κάθε 1€ πληρωμής με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Η Autohellas Hertz ανοίγει το δρόμο του leasing για όλους, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες της αγοράς. Επιλέγοντας τις σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις της Autohellas Hertz, το νέο σου αυτοκίνητο είναι ένα μόνο click μακριά.