Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Voyager Space, παγκόσμιος εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Hilton θα είναι ο επίσημος ξενοδοχειακός συνεργάτης του Starlab, του προγραμματισμένου εμπορικού διαστημικού σταθμού.
Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών στο διάστημα.

Η διεθνής αλυσίδα διαμονής, φέρνει τη διάσημη τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα της φιλοξενίας για να υποστηρίξει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των σουιτών πληρώματος στο Starlab.
Θα βοηθήσει στην αναπαράσταση της ανθρώπινης εμπειρίας στο διάστημα και στη διευκόλυνση της παρατεταμένης διαμονής, κάνοντας τις παρατεταμένες διαμονές πιο άνετες.

Το Voyager Space και το Hilton θα συνεργαστούν στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, αξιοποιώντας τους παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες δημιουργικού σχεδιασμού και καινοτομίας της Hilton, για να αναπτύξουν τα κεντρικά γραφεία του πληρώματος του Space Hospitality στο Starlab, συμπεριλαμβανομένων κοινόχρηστων χώρων, σουιτών φιλοξενίας και διατάξεων ύπνου για τους αστροναύτες.

Επιπλέον, οι ομάδες θα επιδιώξουν να εξερευνήσουν μαζί ευκαιρίες για μακροπρόθεσμες προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας αστροναυτών εδάφους σε διάστημα, του παγκόσμιου co-marketing και branding και άλλων τουριστικών, εκπαιδευτικών και εμπορικών προσπαθειών.

Αυτό το πρώτο στο είδος του εγχείρημα βασίζεται στην επίδραση της Hilton σε νέες και αναδυόμενες αγορές και στην ιστορική της παγκόσμια ηγετική της θέση σε καταλύματα και φιλοξενία, καλωσορίζοντας περισσότερους από τρία δισεκατομμύρια επισκέπτες σε ένα χαρτοφυλάκιο 18 επωνυμιών που περιλαμβάνει 7.000 ακίνητα σε 122 χώρες και εδάφη.

«Το Starlab θα είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας προορισμός, θα είναι μια εμπειρία απείρως πιο μοναδική και καλλιτεχνική με την εμφύσηση της καινοτομίας, της τεχνογνωσίας και της παγκόσμιας εμβέλειας της ομάδας Hilton, δήλωσε ο Dylan Taylor, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Voyager Space.

Voyager Space και Hilton επικεντρώνονται έντονα στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας και αυτή η συνεργασία ανοίγει νέες πόρτες σε ό,τι είναι δυνατό για εξερεύνηση και κατοίκηση του διαστήματος εστιασμένη στην άνεση».

Το Voyager Space και η εταιρεία λειτουργίας του Nanoracks, έλαβαν χρηματοδότηση 160 εκατομμυρίων δολαρίων από τη NASA το 2021 για τον διαστημικό σταθμό Starlab, ο οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Η Hilton καινοτομεί για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών και πρωτοπορεί σε νέους προορισμούς για ταξίδια για περισσότερο από έναν αιώνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Voyager για να φέρουμε αυτή την τεχνογνωσία στο Starlab», δήλωσε ο Chris Nassetta, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hilton.

Για δεκαετίες, οι ανακαλύψεις στο διάστημα επηρεάζουν θετικά τη ζωή στη Γη και τώρα το Hilton θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αυτό το μοναδικό περιβάλλον για να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών όπου κι αν ταξιδεύουν οι άνθρωποι.

Αυτή η συνεργασία ορόσημο υπογραμμίζει τη βαθιά δέσμευση μας να διαδώσουμε τη ζεστασιά της φιλοξενίας και να παρέχουμε μια φιλική, αξιόπιστη διαμονή, είτε στο έδαφος είτε στο διάστημα».