Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hilton υπέγραψε συμφωνία franchise και ανοίγει το Hilton Heidelberg, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 244 δωματίων στο κέντρο της πόλης της Χαϊδελβέργης.

Στο κατάλυμα θα γίνει ανακαίνιση πριν υποδεχτεί τους επισκέπτες το καλοκαίρι του 2022.

Το ξενοδοχείο ανήκει στην Invesco Real Estate, τον παγκόσμιο διαχειριστή επενδύσεων σε ακίνητα. Και το απέκτησε το 2017.

Η δυναμική των εμπορικών συστημάτων της Hilton

«Το Hilton Heidelberg είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο μας στη Γερμανία, δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, ανώτερος αντιπρόεδρος EMEA στην Hilton.

Το ξενοδοχείο βασίζεται στη σημαντική δυναμική της ζήτησης μετατροπών για τις μάρκες μας.

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν να συνεργαστούν με τις πολυτελείς μάρκες και τις συλλογές μας. Μια απόδειξη της δυναμικής των εμπορικών συστημάτων της Hilton και της διεθνούς αναγνωρισιμότητας της μάρκας».

Η Χαϊδελβέργη είναι μια ακμάζουσα πανεπιστημιακή πόλη, γεμάτη ιστορία. Φημίζεται για τη χαρακτηριστική γοτθική αρχιτεκτονική της. Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν την έδρα τους στην πόλη. Έχει τη φήμη ενός από τους κορυφαίους επιστημονικούς κόμβους της Ευρώπης και φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη μπαρόκ παλιά πόλη της Χαϊδελβέργης και το ιστορικό κάστρο της.

Μόλις ανακαινιστεί, το ξενοδοχείο θα προσφέρει 244 κομψά δωμάτια και σουίτες, καθώς και εστιατόριο, μπαρ και executive lounge.

Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν επίσης από την πρόσβαση στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Συναντήσεις και εκδηλώσεις θα μπορούν να φιλοξενούνται στις επτά αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου, οι οποίες παρέχουν πάνω από 550 τ.μ. σύγχρονου χώρου.

Το αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο του Hilton

Το αναπτυσσόμενο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο του Hilton θα υποδεχτεί περίπου 40 νέα ξενοδοχεία φέτος.

Συμπεριλαμβανομένων νέων ξενοδοχείων στο Ντίσελντορφ, τη Στουτγάρδη και το Κόνσταντς.

Το Hilton άνοιξε πρόσφατα το πρώτο του ξενοδοχείο DoubleTree by Hilton στη Γερμανία στη Φρανκφούρτη. Και σχεδιάζει να ανοίξει το Wasserturm Hotel Cologne, υπό την Curio Collection by Hilton αυτό τον μήνα.

Το Hilton Heidelberg θα είναι μέρος του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας των επισκεπτών Hilton Honors.
Επιτρέποντας σε περισσότερα από 118 εκατομμύρια μέλη που κάνουν κράτηση απευθείας με το Hilton να κερδίζουν πόντους για διαμονή και εμπειρία στο ξενοδοχείο, καθώς και άμεσα οφέλη. Όπως ανέπαφο check in με επιλογή δωματίου, ψηφιακό κλειδί και συνδεδεμένο δωμάτιο.

Το Hilton Heidelberg αποτελεί μέρος της Invesco Real Estate στον ευρωπαϊκό ξενοδοχειακό τομέα. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τώρα 1,3 δις ευρώ υπό διαχείριση στον ευρωπαϊκό ξενοδοχειακό τομέα. Αποτελείται από 24 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε έξι χώρες στην Ευρώπη.