Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το HomeToGo -αγορά ενοικιαζόμενων καταλυμάτων σε όλο στον κόσμο- ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την AMIVAC.
Πρόκειται για την επιχειρηματική μονάδα ενοικίασης διακοπών του Groupe SeLoger, που διαχειρίζεται τις γαλλικές μάρκες amivac.com, vacances.com και vacances.seloger.com.

Οι εξαγορασθείσες μάρκες που διαχειρίζεται η AMIVAC παρέχουν υπηρεσίες καταχώρισης συνδρομών τόσο για ιδιοκτήτες κατοικιών όσο και για επαγγελματικά γραφεία. Αυτές εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της πλατφόρμας Συνδρομών & Υπηρεσιών του HomeToGo.

Η πώληση είναι σύμφωνη με τη στρατηγική του Groupe SeLoger επικεντρωμένη στη βασική του δραστηριότητα, την αναζήτηση ακινήτων.

«Με την εξαγορά θα προσφέρουμε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις του HomeToGo, εξυπηρετώντας επίσης τους πελάτες μας με μια διευρυμένη προσφορά μοναδικών, υψηλής ποιότητας ενοικιάσεων διακοπών στη Γαλλία, δήλωσε ο Δρ. Patrick Andrae, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του HomeToGo.

Η αγορά ενοικίασης διακοπών είναι απίστευτα κατακερματισμένη τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς. Αλλά εξελίσσεται ταχέως και επιταχύνεται σε ανάπτυξη λόγω πανδημίας.

Ο συνδυασμός της ήδη υψηλής αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας της AMIVAC και της παγκόσμιας εμβέλειας μας φέρνει μια απίστευτη ευκαιρία. Τόσο για τους νεοαποκτηθέντες συνεργάτες μας όσο και για την επιχείρηση μας, καθώς κοιτάμε μπροστά στο μέλλον.»

«Η στρατηγική του Groupe SeLoger είναι να επικεντρωθεί στη βασική του δραστηριότητα -απλοποιώντας και βελτιώνοντας την αναζήτηση ακινήτων- για να βελτιώσει την εμπειρία αγοράς, ενοικίασης και πώλησης ακινήτων για όλους στη Γαλλία, υπογραμμίζει η Caroline de Gantès διευθύνουσα σύμβουλος στο Groupe SeLoger σε Γαλλία.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συνεχιζόμενη ενοποίηση της αγοράς ενοικίασης διακοπών στη Γαλλία και στο εξωτερικό, η ηγετική θέση του HomeToGo στον κλάδο των εναλλακτικών καταλυμάτων προσφέρει συναρπαστικές νέες ευκαιρίες για τις μάρκες Amivac, SeLoger Vacances και Vacances.com.»

Οι μάρκες amivac.com, vacances.com και vacances.seloger.com θα συνεχίσουν να λειτουργούν με την ανεξάρτητη ταυτότητα τους. Η εξαγορά υπεγράφη τον Αύγουστο του 2021 και ολοκληρώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2022.