Τομή στην ποιοτική διασκέδαση της πόλης φέτος το καλοκαίρι αποτελεί το “άνοιγμα” του Le Cercle de Salonique στο Hyatt Regency Thessaloniki. Στο Le Cercle Garden χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Το μπαρ Le Cercle Garden είναι μία φρέσκια καλοκαιρινή πρόταση διασκέδασης, εντός των χώρων του πολυτελούς Hyatt Regency Thessaloniki, για μαγικές & ατμοσφαιρικές βραδιές στους καταπράσινους κήπους του 5άστερου resort.

Το Le Cercle Garden αναβιώνει την κλασική κουλτούρα των μπαρ ταξιδεύοντας τους επισκέπτες του σε μία εποχή εμπνευσμένη από τα «roaring 20’s” και από ιστορικά και παγκοσμίως γνωστά ξενοδοχειακά μπαρ που άφησαν ιστορία στο elegant lifestyle.

Τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία διακόσμησης του Le Cercle, η μουσική από Dj και γνωστά live μουσικά συγκροτήματα καθώς και τα premium drinks & cocktails συνδυασμένα με finger food από τους σεφ του Hyatt, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μία καλοκαιρινή ατμοσφαιρική εμπειρία.

Οι ομάδες του Le Cercle & Hyatt Regency Thessaloniki δημιούργησαν το must του φετινού καλοκαιριού για καλοκαιρινές βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Το Le Cercle λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00

Η είσοδος είναι ανοιχτή τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για το κοινό της Θεσσαλονικής

Διατίθεται για prive εκδηλώσεις

Τηλ κρατήσεων: 2310-401295