Το InterContinental Shanghai Wonderland αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Το πολυτελές ξενοδοχείο, κατασκευασμένο ως επί το πλείστον κάτω από το έδαφος, είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες με ένα καταπληκτικό τοπίο σε μια βαθιά κοιλάδα ενός πρώην λατομείου στη νοτιοδυτική Σαγκάη.

Το 18 ορόφων ξενοδοχείο έχει δύο ορόφους πάνω από το έδαφος και 16 κάτω από το έδαφος, συμπεριλαμβανομένων των δύο υποβρύχιων ορόφων.

Κατασκευασμένο σε πάνω από 61.000 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει 336 δωμάτια και σουίτες που έχουν μπαλκόνια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια καταπληκτική θέα στους καταρράκτες από τους γύρω βράχους.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική έννοια οικοδόμησης, το InterContinental Shanghai Wonderland υιοθετεί ένα ασυνήθιστο σχέδιο επέκτασης του χώρου κάτω από το έδαφος, αντανακλώντας πραγματικά το φυσικό τοπίο του λατομείου.

Τα εγκαίνια του InterContinental Shanghai Wonderland θα προσδώσουν μοναδική αξία στην πόλη της Σαγκάης, καθιερώνοντάς της ως must-visit προορισμό για τους επισκέπτες της.