Σύμβαση διαχείρισης με την PT Asia Pasific Property υπέγραψε ο όμιλος Jumeirah, ώστε να αρχίσει να λειτουργεί ένα πολυτελές θέρετρο στο Μπαλί της Ινδονησίας το 2015.

To Jumeirah Bali, το οποίο θα βρίσκεται στο νότιο άκρο της Jimbaran District, θα έχει θέα στη φημισμένη παραλία Dreamland και θα είναι δίπλα στο αποκλειστικό Γήπεδο γκολφ, New Kuta του Μπάλι.

Αποτελούμενο από 80 ευρύχωρες σουίτες ξενοδοχείου και 25 ιδιωτικές βίλες και τοποθετημένο μέσα σε καταπράσινους, τροπικούς κήπους, το Jumeirah Bali θα περιλαμβάνει αρχιτεκτονικά σχέδια που θα αντανακλούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Μπαλί.

Το Jumeirah Bali θα προσφέρει μια ποικιλία από εκλεκτά διεθνή και τοπικά πιάτα σε τρία εστιατόρια. Το θέρετρο θα περιλαμβάνει επίσης έναν αποκλειστικό  χώρο τέλεσης γάμων στην κορυφή ενός βράχου που συλλαμβάνει την εκπληκτική θέα του ηλιοβασιλέματος.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο business centre με αίθουσες συνεδριάσεων και την τελευταία λέξη της επικοινωνιακής τεχνολογίας θα δώσει τη δυνατότητα  στο Jumeirah Bali  να καλύψει τόσο τις αναβαθμισμένες εταιρικές ανάγκες όσο και αυτές των τουριστών.

Κώστας Μπιλιάνης